ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ

Το Θέατρο της Ημέρας αφιερώνει την φετινή θεατρική και εκπαιδευτική του δραστηριότητα στην πρωτοπόρο Ελληνίδα λογοτέχνιδα Πηνελόπη Δέλτα. Σε αυτό το πλαίσιο, θα παρουσιάσει στην παιδική του σκηνή, το Θεατρικό Παιχνίδι – Παράσταση με τη συμμετοχή των παιδιών «Ταξιδεύοντας με την Πηνελόπη Δέλτα». Η παράσταση, της οποίας τη θεατρική και παιδαγωγική επιμέλεια έχει η  Ανδρομάχη Μοντζολή, θα παρουσιάζεται στο κοινό κάθε Κυριακή στις 5 το απόγευμα!

Λίγα λόγια για την παράσταση: Ο «Σελιδοφύλακας διώχνει τον Τρελαντώνη από την ιστορία του, επειδή κάνει συνεχώς αταξίες. Κεντρικό και συνδετικό πρόσωπο ο Τρελαντώνης προσπαθεί με τη βοήθεια των παιδιών -θεατών, να μαζέψει τις σκόρπιες σελίδες και με αυτές να φτιάξει ένα νέο βιβλίο, που θα περιλαμβάνει τις ιστορίες που δημιουργούν και αναπαριστούν μπροστά στα μάτια μας τα ίδια τα παιδιά. Θέματα από τα παιδικά βιβλία της Πηνελόπης Δέλτα, ζωντανεύουν και πρωταγωνιστούν σε ένα ταξίδι έκφρασης και φαντασίας.

Μέσω του θεατρικού παιχνιδιού τα παιδιά εισέρχονται στην περιπέτεια, ευαισθητοποιούνται, αποκαλύπτουν, βιώνουν και γνωρίζουν τα σημάδια κάθε ιστορίας και τα ανθρωπιστικά μηνύματα – εφόδια για τη ζωή που προτείνει η συγγραφέας Πηνελόπη Δέλτα.

Συντελεστές

Θεατρική και παιδαγωγική επιμέλεια: Ανδρομάχη Μοντζολή

Τραγούδι φινάλε: Γιάννης Κότσιρας

Στίχοι: Βάσω Γκολιά

Παίζουν οι ηθοποιοί και εμψυχωτές: Μιχαήλ Γιαννικάκης, Όλγα Μουργελά, Κάτια Μακρυκώστα, Αγγελική Στρουμπούλη

Κείμενα: Ομάδα Τελειοφοίτων εμψυχωτών: Ζ. Αγγελή, Ν. Γιούπης, Β. Γκολιά, Κ. Μακρυκώστα, Π. Μπαρμπαγιάννης, Δ. Παπαγιαννάκη, Π. Παπασταύρου, Α. Στρουμπούλη, Μ. Τσουρέκα

delta

Info:

Τοποθεσία: Θέατρο της Ημέρας, Ν. Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι (Μετρό Πανόρμου)

Ημερομηνία: Έναρξη παραστάσεων: Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Παραστάσεις για το κοινό: Κάθε Κυριακή στις 5 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 9 ευρώ για παιδιά, 7 για ενήλικες, ομάδες από 5 άτομα (ενήλικες και παιδιά)

Πληροφορίες – Κρατήσεις Θέσεων και πληροφορίες για παραστάσεις σε σχολεία: Τηλ.: 210-6929090, 210-6995777

www.ticketservices.gr

Leave a Reply