ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΚΥΚΛΟΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Το Follow Your Tree διοργανώνει  εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά 4-6 ετών, με τίτλο “Συναισθήματα”, που θα τρέξει σε 8 αυτοτελείς κύκλους των τριών συναντήσεων .

Με αφορμή ένα παραμύθι, ένα μύθο, μία φωτογραφία, ένα ημερολόγιο χαμένο, ένα ποίημα, μία ταινία τα παιδιά θα δουλέψουν συναισθήματα όπως η χαρά, ο θυμός, η θλίψη, η ζήλια, η ελπίδα, ο φόβος, η ντροπή, το θάρρος, η αγάπη…

Οτιδήποτε μπορεί να σταθεί αφορμή για να διερευνήσουν τα διαφορετικά κάθε φορά συναισθήματα που εμπεριέχονται και πολλές φορές συγκρούονται μέσα τους. Τα συναισθήματα αυτά πολλές φορές είναι πολύ μεγάλα για να χωρέσουν μέσα στις καρδιές των μικρών παιδιών μας και ιδιαίτερα τα δύσκολα ή αλλιώς τα δυσάρεστα συναισθήματα. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και το εκπαιδευτικό δράμα θα δοθεί στα παιδιά η ευκαιρία να διερευνήσουν και να εκτονώσουν αυτά και άλλα πολύπλοκα και έντονα συναισθήματα παίρνοντας ρόλους, κατασκευάζοντας και εμψυχώνοντας κούκλες, προτείνοντας και ανακαλύπτοντας λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι ήρωες της αυτοσχέδιας κάθε φορά ιστορίας.

Το ακριβές πρόγραμμα των κύκλων συναισθημάτων είναι το ακόλουθο:

Πρόγραμμα Κύκλων Συναισθημάτων για Παιδιά 4-6 Ετών

Κάθε Σάββατο 10:00-11:00

1. Οκτώβρης – Φόβος

Συναντήσεις: 17, 24, 31

2. Νοέμβρης – Θυμός

Συναντήσεις: 14, 21, 28

3. Δεκέμβρης – Χαρά

Συναντήσεις: 05, 12, 19

4. Γενάρης – Ζήλια

Συναντήσεις: 16, 23, 30

5. Φλεβάρης – Αγάπη

Συναντήσεις: 13, 20, 27

6. Απρίλης – Ντροπή

Συναντήσεις: 02, 09, 16

7. Μάης – Ελπίδα

Συναντήσεις: 14, 21, 28

8. Ιούνης – Η Μάχη των Συναισθημάτων

Συναντήσεις: 04, 11, 25

Συντονίστρια: Βένια Δεληκατερίνη, Σύμβουλος Aware Parenting, Εμψυχώτρια Θεατρικής Έκφρασης

Ο αριθμός συμμετεχόντων στις ομάδες είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το κάθε συναίσθημα θα δουλευτεί σε κύκλο των 3 συναντήσεων. Οι συναντήσεις είναι κάθε Σάββατο 10:00-11:00. Ο κάθε κύκλος είναι αυτοτελής και μπορεί κάποιος να  επιλέξει να συμμετέχει σε έναν ή και σε όλους τους κύκλους. Το κόστος ανά κύκλο είναι 30 Ευρώ. Για την δήλωση συμμετοχής και την κράτηση θέσης χρειάζεται η προκαταβολή ολόκληρου του ποσού, η οποία σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται. Για όσους συμμετάσχουν σε πάνω από έναν κύκλο παρέχεται 10% έκπτωση από τη συμμετοχή τους στο δεύτερο κύκλο και μετά. Για τη συμμετοχή σε όλους τους κύκλους η έκπτωση είναι 15% στο συνολικό ποσό το οποίο και προκαταβάλλεται κατά την εγγραφή στο εργαστήρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το follow your tree!

Τηλ: 210 6776853/ 6944 359538

email: info@followyourtree.gr

Leave a Reply