ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΤΟ ΣΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΙ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και φτάνει η ώρα για να στολίσουμε ένα αληθινό έλατο στον προαύλιο χώρο του καταφυγίου Φλαμπούρι, στην Πάρνηθα.

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στις 11:30, ελάτε να περπατήσουμε στο δάσος, να μαζέψουμε κουκουνάρια και άλλα φυσικά υλικά που θα βρούμε στο έδαφος και με χρώματα που θα υπάρχουν στο καταφύγιο, να δώσουμε μια δικιά μας πινελιά, στο έλατο που θα στολίσουμε! 

Θα περάσετε μια πανέμορφη μέρα σε κλίμα Χριστουγέννων μέσα στο δάσος, στολίζοντας το δέντρο, ακούγοντας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και πίνοντας γλυκό χριστουγεννιάτικο κρασί (Gluhwein) προσφορά του καταφυγίου !

Στην συνέχεια συντροφιά με το αναμμένο τζάκι, μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα, ενώ σε όσους ο καθαρός αέρας του βουνού έχει ανοίξει την όρεξη, τα σπιτικά πιάτα του καταφυγίου θα σας περιμένουν.

Ελάτε να ζήσετε το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων στο Φλαμπούρι!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΕΔΩ: http://flabouri.gr/index.php/plirofories/info

Το Φλαμπούρι θα είναι ανοιχτό από τις 8.30 με ροφήματα, σπιτικές πίτες και πρωινό, ενώ για τη συνέχεια, θα υπάρχουν σπιτικά φαγητά, ψητά, κρασάκι και γλυκά. Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να κάνει κράτηση και να διανυκτερεύσει, Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ.

Να υπολογίζετε ότι στην Πάρνηθα η θερμοκρασία είναι 5-6 βαθμούς πιο χαμηλή από την πόλη.

12299248_886096218164686_4712924826735055743_n

Leave a Reply