ΓΛΥΚΑ ΖΕΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥ ΣΑΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ|ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Και φέτος τα Χριστούγεννα, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί την παραμυθού Σάσα Βούλγαρη και τα μουσικά της όργανα απ΄ όλον τον κόσμο και μας προσκαλεί να ακούσουμε Παραμύθια Χριστουγεννιάτικα με τη Θαλπωρή της Αγάπης.

Καλικάντζαροι και Λυκοκάντζαροι, Ξωτικοβασίλισσες και Ξωτικοανθρωπάκια, Παγωμένοι Γέροντες και Χρυσοκέρατα Ελάφια, Βαρυφορτωμένα Τραπέζια και Γλυκόηχες Καμπάνες, Χειμωνιάτικες Φράουλες και Κόκκινα Χριστουγεννιάτικα Τριαντάφυλλα…

Χριστούγεννα!

Κι η Σάσα μας περιμένει με αγάπη και μιαν αγκαλιά γεμάτη… ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ! Φέτος θα αφηγηθεί παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες ιστορίες από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο σε ένα ειδικό πρόγραμμα για την εορταστική περίοδο. Κάθε φορά, θα ακούγονται διαφορετικές ιστορίες! 

sasa voulgari

Ένας ολόκληρος κόσμος μαγικός και απρόσμενος ξυπνά τις παραμονές των Χριστουγέννων. 
Οι καλικάντζαροι ξετρυπώνουν, τα ξωτικά καιροφυλακτούν, ελάφια με χρυσά κέρατα δείχνουν μονοπάτια που οδηγούν σε κρυστάλλινα παλάτια κι οι πιατέλες στέκουν βαρυφορτωμένες με χρυσωμένα καρύδια, με κάστανα και μήλα δίπλα σε αστραφτερές κανάτες με ζεστό κόκκινο κρασί. 
Χριστούγεννα και τα πιο μαγικά παραμύθια μας μιλούν για τη δύναμη της Αγάπης που νικά τον χειρότερο τρόμο, που σκορπά τα σκοτάδια του μεγαλύτερου εγωισμού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΟΡΤΩΝ:

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 12.30 – 13.30

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, το Σάββατο 26, Κυριακή 27, Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 18.00 – 19.00 το απόγευμα. 

Σχεδιασμός προγράμματος, αφήγηση, στοιχεία τραγουδιού: Σάσα Βούλγαρη 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα παιδάκια πρέπει να είναι το λιγότερο 5 ετών και να συνοδεύονται οπωσδήποτε από κάποιον ενήλικο! Τα παραμύθια είναι απολαυστικά για όλες τις ηλικίες, γι΄αυτό όποιος θέλει μπορεί να τα ακούσει χωρίς να συνοδεύεται απαραίτητα  από παιδάκι!

σάσα βούλγαρη χριστούγεννα

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 206, ΤΑΥΡΟΣ, ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:Ταμεία Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης  (Πειραιώς 206, Ταύρος), 210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 – 14:00, www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου),

Ticket Services, Ωρ. λειτουργίας: Δευ. & Τετ. 09:00 – 17:00, Τρ., Πεμ. & Παρ. 09:00 – 20:00, Σαβ. 10:00 – 14:00

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ: €8/ ΟΜΑΔΙΚΟ (άνω των 10 ατόμων): €6

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και σε συνεργασία με την Σάσα Βούλγαρη σε κάθε παράσταση θα δίνονται 10 δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους γονείς.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Διαφορετικά προγράμματα αφήγησης από την προσχολική ηλικία ως και το Λύκειο ανάλογα με το εξελικτικό στάδιο των μαθητών.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 - leaflet

Leave a Reply