Ο ΣΚΟΥΦΗΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Η Οικογένεια Σοφιανού παρουσιάζει για 3 Κυριακές στον Πολυχώρο Mabrida την παράσταση κουκλοθεάτρου για παιδιά 3-8 ετών «Ο Σκουφής στην Αφρική».

Ο Σκούφης κι ο Φάνης βρίσκονται στην Αφρική για να φωτογραφίσουν τις ομορφιές και τα ζώα, αλλά μπλέκουν σε περιπέτειες με το λιοντάρι Σίμπα και τον ελέφαντα Όλι.

Παραστάσεις: 15/3, 29/3, 26/4 στις 12:00 μ.μ.

Γενική είσοδος:  5 Ευρώ

Διάρκεια παράστασης:  55 λεπτά

Οι παραστάσεις των έργων παρουσιάζονται και στη Γερμανική, Αγγλική και Γαλλική γλώσσα. Όποια ξενόγλωσσα σχολεία ή ξενόγλωσσες οικογένειες ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με την διεύθυνση του Κουκλοθεάτρου για περισσότερες πληροφορίες.

Skoufis-stin-Afriki

Ένας μοναδικός -για τα ελληνικά δεδομένα- χώρος δημιουργήθηκε στο Κορωπί, ο Πολυχώρος MABRIDA, από την οικογένεια Σοφιανού, τους πρώτους διδάξαντες κουκλοπαίχτες στην Ελλάδα. Μέσα στον Πολυχώρο θα στεγαστεί το πρώτο μουσείο Κουκλοθέατρου, όπου θα εκτίθενται περισσότερες από 7.000 μοναδικές χειροποίητες φιγούρες, που έχουν κατασκευαστεί τα 60 τελευταία χρόνια για τις ανάγκες των παραστάσεων της οικογένειας Σοφιανού σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Παράλληλα, μέσα στον Πολυχώρο δημιουργήθηκε η πιο άρτια σκηνή Κουκλοθέατρου που υπάρχει στη Ελλάδα, για να φιλοξενεί ένα πλούσιο πρόγραμμα κουκλοπαραστάσεων για όλη την οικογένεια. Το κουκλοθέατρο είναι μια τέχνη «ταπεινή» αλλά ιδιαίτερα σύνθετη, καθώς επιτρέπει την ενασχόληση με κάθε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης.

POLYXWROS MABRIDA - PHOTO_2

Ο Πολυχώρος MABRIDA βρίσκεται στο Κορωπί, στη συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου κι Ελαίας, δίπλα στο νέο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού. Χάρτες πρόσβασης υπάρχουν στο http://mabrida.noon.gr/contact-us-el/Οι κάτοχοι GPS εισάγουν την λέξη “mabrida”. Όσοι  χρησιμοποιούν  Μετρό ή Προαστιακό [στάση Κορωπί] ή τα λεωφορεία προς Κορωπί [στάση Δημαρχείο] παραλαμβάνονται από το λεωφορείο του Πολυχώρου κατόπιν έγκαιρης προκράτησης και συνεννόησης στα τηλέφωνα 210-6620805 & 806. 

Για Παρακολούθηση παραστάσεων και Πληροφορίες γύρω από τις εκδηλώσεις:
–  E-mail: sofiana@otenet.gr ή στην ιστοσελίδα www.mabrida.com /
–  Τηλεφωνικά: 210-6620805 & 210-6620806 / 6944510042 

Leave a Reply