Ο SCOOBY-DOO ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ

Ο Scooby-Doo, ο αγαπημένος τετράποδος φίλος μικρών και μεγάλων, και η διάσημη παρέα του ζουν μια μοναδική περιπέτεια με φόντο τις Αιγυπτιακές πυραμίδες στο Θέατρο Παλλάς, μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2015.

Η παράσταση «O Scooby-Doo και το μυστήριο της πυραμίδας» είναι το απόλυτο μουσικό υπερθέαμα για όλη την οικογένεια και κερδίζει μικρούς και μεγάλους με τις ατελείωτες σκηνές δράσης και περιπέτειας. Το ξεκαρδιστικά κωμικό σενάριο, η διάσημη μουσική και τα ειδικά εφέ είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία της, που κάνουν όλη την οικογένεια να διασκεδάσει σε αυτό το απολαυστικό επεισόδιο επί σκηνής.
Η υπόθεση της παράστασης αποτελεί συνώνυμο της δράσης και την περιπέτειας, όπως μόνο η παρέα του Scooby Doo ξέρει να ζει! Ο Scooby-Doo, ο Shaggy, ο Fred, η Velma και η Daphne φτάνουν στην Αίγυπτο όπου θα πρέπει να λύσουν το μυστήριο της Πυραμίδας του Φαραώ Χατσεπσούτ. Σας φαίνεται εύκολο; Όχι και τόσο… καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν τις μυστήριες μούμιες και τον θυμό του Φαραώ που θα μετατρέψει σε πέτρα όποιον τολμήσει να πλησιάσει την πυραμίδα!

scooby-doo
Η συμμορία καταφτάνει στην Ελλάδα μετά από παραστάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι απόλαυσαν τον Scooby-Doo και το μυστήριο της πυραμίδας»!

Μετάφραση: Χρήστος Χωμενίδης
Επιμέλεια Σκηνοθεσίας: Δημήτρης Δημόπουλος
Φωτισμοί: Τάσος Παλαιορούτας
Ενορχηστρωτική επιμέλεια – Διδασκαλία: Γιάννης Αναστασόπουλος
Κινησιολογία – Χορογραφία: Χριστίνα Βασιλοπούλου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ειρήνη Χέλιου
Παίζουν (αλφαβητικά): Άννα Βασιλείου, Μάνος Καρδάρας, Βαγγέλης Κυπαρίσσης, Ηλίας Ξένος, Νίκη Πεταλά, Γιάννης Πλιάκης, Πηνελόπη Σεργουνιώτη, Γιώργος Στεφανουδάκης, Χρήστος Τζιώτας, Γιώργος Τσάμης.

scooby

Πότε: Κάθε Σάββατο στις 12:00 και κάθε Κυριακή στις 12:00 και στις 15:00, στο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα. 

Προπώληση: Στο τηλέφωνο 211 1000 365 & στο www.ticket365.gr 

Leave a Reply