ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΩΝ ΤΗΣ DISNEY / ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

«Να ονειρεύεσαι πάντα…»

Κλασικές, μοντέρνες, μαχητικές, δυναμικές, επικές, αστείες, ρομαντικές, οι Πριγκίπισσες της Disney είναι ηρωίδες βγαλμένες από τη φαντασία γνωρίζουν πώς να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Όποια κι αν προτιμάς, τη Χιονάτη, τη Σταχτοπούτα, την Αυγή, την Μπελ, την Άριελ, την Τιάνα, την Ποκαχόντας, τη Μουλάν, τη Ραπουνζέλ, τη Μέριντα ή την Έλσα, ένα είναι σίγουρο: Θα σου δείξει πώς τα όνειρά σου μπορούν να βγουν αληθινά!

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν όλα τα κορίτσια, μικρά και μεγάλα, που νιώθουν πριγκίπισσες σε μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων με πρωταγωνίστριες τις αγαπημένες σας πριγκίπισσες.

0003976_195
Το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016, από τις 12:30 έως τις 3 το μεσημέρι, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ  θα μεταμορφωθεί στον μυστηριώδη πύργο της αξέχαστης ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ. Αν νιώθεις έτοιμος/έτοιμη να εξερευνήσεις τη ζωή και να κατακτήσεις τα όνειρά σου, αν σου αρέσουν η περιπέτεια, οι πλάκες και οι επικίνδυνες αποστολές, αν θες να περάσεις όμορφα παρέα με τους αγαπημένους ήρωες και να νιώσεις κι εσύ λίγη από τη μαγεία τους, τότε δεν έχεις παρά να έρθεις στη γιορτή της Ραπουνζέλ. Φέρε μαζί σου όλη τη φαντασία σου και φυσικά το δικό σου όνειρο.

Ετοιμάσου για κατασκευές,  θέατρο, πολύ παιχνίδι, face painting,  πολλές εκπλήξεις και τόσο γέλιο που θα τραβάς τα μαλλιά σου. Η ηθοποιός Ειρήνη Κουμπαρούλη και η εικαστικός Γεωργία Σουβατζή θα μας βοηθήσουν να αποδράσουμε από τον πύργο.

images

Για παιδιά από 5 έως 105 ετών
Είσοδος ελεύθερη. Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail του πύργου: polychoros@metaixmio.gr

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Leave a Reply