ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ

Θέλετε το παιδί σας να αθληθεί παίζοντας; Σε μια πόλη που οι παιδικές χαρές και ο ελεύθερος χώρος σπανίζουν, σε μια εποχή που ο χρόνος τρέχει, το Εργαστήρι Ψυχοκινητικής προσφέρει ένα ασφαλές και μη ανταγωνιστικό περιβάλλον όπου τα παιδιά έχουν το χώρο και το χρόνο να δοκιμάσουν τα όριά τους, να γυμναστούν, να αλληλεπιδράσουν με τα παιχνίδια και να δημιουργήσουν υγιείς σχέσεις με άλλα παιδιά. Το μάθημα περιλαμβάνει τραμπολίνο, αναρρίχηση, κούνιες, αιώρες, διαδρομές με εμπόδια, παιχνίδια σωματογνωσίας και δράσης κινητικού και συμβολικού χαρακτήρα, παιχνίδια μνήμης, συγκέντρωσης, παρατηρητικότητας, επίλυσης προβλημάτων και εξάσκησης δεξιοτήτων. Με άλλα λόγια, ψυχοκινητικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία τα παιδιά εξαντλούν τις δυνατότητές τους για παιχνίδι, οργανώνουν δραστηριότητες για τους ίδιους και για την ομάδα και πάνω από όλα, προετοιμάζονται για την αθλητική εμπειρία!
Το Εργαστήρι Ψυχοκινητικής, με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και υπεύθυνη προγράμματος την κ. Χριστίνα Σύψα, έχει οργανώσει ένα ευχάριστο μάθημα επικεντρωμένο στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και της πρωτοβουλίας του παιδιού, που ενισχύει τις κινητικές του ικανότητες. Ένα ευχάριστο ψυχαγωγικό μάθημα που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και της πρωτοβουλίας του παιδιού και βεβαίως στην ενίσχυση των κινητικών του ικανοτήτων.

  • Ψυχοκινητική Ι (για παιδιά 3,5-5 ετών) κάθε Παρασκευή στις 6 το απόγευμα.
  • Ψυχοκινητική ΙΙ (για παιδιά 4-6 ετών) κάθε Πέμπτη στις 7 το απόγευμα.
  • Ψυχοκινητική ΙΙΙ (για παιδιά 5-8 ετών) κάθε Τρίτη στις 6 το απόγευμα

-Κόστος μαθημάτων: 40€ / μήνας. Στην τιμή περιλαμβάνεται ασφάλεια αστικής ευθύνης για όλα τα παιδιά.
– Όλα τα μαθήματα πραγματοποιούνται στη κεντρική σάλα δραστηριοτήτων, με το μεγάλο τραμπολίνο, τον τοίχο ορειβασίας και άλλα πολλά ψυχοκινητικά παιχνίδια.
– Τα προγράμματά είναι ετήσια και πραγματοποιούνται ίδια ημέρα και ώρα κάθε εβδομάδα. Με αυτό τον τρόπο, τα παιδιά  κοινωνικοποιούνται και κατακτούν στόχους, ενώ νέες ομάδες δημιουργούνται σε τακτά διαστήματα.
– Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 50 λεπτά.
– Σε περίπτωση απουσίας, τα μαθήματα αναπληρώνονται, σε ίδιο ή σε άλλο μάθημα, ανάλογα με την διαθεσιμότητα.
– 10 παιδιά /1 παιδαγωγός.
– Έκπτωση για οικογένειες με 2-3 παιδιά. Έκπτωση για επιλογή 2 ή περισσοτέρων μαθημάτων.
– Έως 6 άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες Visa & MasterCard.

INFO: Εργαστήρι Ψυχοκινητικής, Λ. Αναπαύσεως 18, 152 35 Βριλήσσια, 210 8 100 508, contact@playgym.gr
W: www.playgym.gr
E: contact@psychomotortherapy.gr
FB: www.facebook.com/Psychokinitiki
Twitter:@PsychomotorGr 

Leave a Reply