ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ AVENUE ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Πολικό ΕξπρέςΟ αγαπημένος οικογενειακός προορισμός, το Εμπορικό Κέντρο AVENUE, στολισμένο και φιλικό περιμένει όλες τις οικογένειες για να χριστουγεννιάτικα ψώνια τους. Συγχρόνως όμως ετοιμάζει και φέτος μια μαγευτική γιορτή για όλη την οικογένεια και, κυρίως, για τους μικρούς του φίλους. Το Πολικό Εξπρές ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ταξίδι του μέσα στο AVENUE, για να πείσει όλα τα παιδιά ότι ο Άγιος Βασίλης υπάρχει και είναι εκεί και τα περιμένει.

Avenue_XmasShopping_Newsletter600x800

Μέσα σε υπέροχα σκηνικά, έμπειροι και ταλαντούχοι ανιματέρ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν την πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία,  όπως μόνο το AVENUE ξέρει!

POLAR_PROGRAMME_181205

Από τις 15 έως τις 31 Δεκεμβρίου οι μικροί φίλοι του Εμπορικού Κέντρου θα μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τη «μαγική κρεβατοκάμαρα» και μαζί με τους φίλους τους να ονειρεύονται τη χώρα του Άγιου Βασίλη. Όλοι μαζί θα ταξιδεύουν στους διαδρόμους του με το Πολικό Εξπρές, που θα κάνει βόλτες μέσα στο AVENUE και μετά από εκπλήξεις, θα τα οδηγήσει στον Άγιο Βασίλη αποδεικνύοντας σε μικρούς και μεγάλους, ότι υπάρχει.

20181129_104006

AVENUE Mall Athens. Λ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι. Τ.2106100901

www.avenuemall.gr

Leave a Reply