Πάμε…Volta για παιδικό σινεμά

Αν κάτι αγαπάμε το καλοκαίρι, αυτό είναι το σινεμά κάτω από τα αστέρια. Ειδικά αν αυτό είναι αφιερωμένο στα παιδιά! Τα Volta Fun Park κάνουν τον πρώτο θερινό κινηματογράφο μόνο για παιδιά, πραγματικότητα. 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εξωτερικό τμήμα του παιδότοπου,  μια μεγάλη φουσκωτή οθόνη προβάλει τις καλύτερες παιδικές ταινίες. Αφήνουμε τα παιδιά μας να καθίσουν αναπαυτικά στα χρωματιστά παιδικά πουφ που βρίσκονται πάνω στο γκαζόν, να διαλέξουν ανάμεσα σε πεντανόστιμες δροσιστικές λιχουδιές (γρανίτα ή παγωτό; τσιπς ή ποπ κορν; είναι το δίλημμα) και να απολαύσουν τους αγαπημένους πρωταγωνιστές τους.  

Και εμείς οι γονείς; Απολαμβάνουμε ήρεμοι το σνακ και το ποτό μας στον φανταστικό χώρο των Volta Fun Park αφού γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μας συντροφεύουν οι ήρωες των αγαπημένων τους ταινιών, σε ένα δροσερό, ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον. 

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, τα βράδια έχουν Volta για σινεμά, κάθε μέρα. Και εκτός από ελεύθερες προβολές, ο παιδικός κινηματογράφος στα Volta Fun Park φιλοξενεί τα καλύτερα σινεφιλ πάρτι, αλλά και όλες τις παιδικές εκδηλώσεις.  Στο voltafunpark.com αλλά και στα social media των Volta Fun Park θα βρείτε το πρόγραμμα των ταινιών και, πιστέψτε μας, δεν θα θέλετε να χάσετε καμία. Toy Story, Voco, Luca, Lion King και άλλες θα προβληθούν μπροστά στα μάτια των παιδιών, σε έναν χώρο αποκλειστικά δικό τους. 

Αυτό το καλοκαίρι πάμε στο πρώτο και ομορφότερο παιδικό θερινό σινεμά και δίνουμε το… Όσκαρ στα Volta Fun Park στο Avenue!

Ώρες λειτουργίας Volta Fun Park @Avenue Mall: 

  • Εσωτερικός χώρος: 10:00 – 22:00 
  • Εξωτερικός χώρος: Kαθημερινές: 17:00 – 23:00 & ΣΚ:10:00 – 23:00 
  • Ώρα Έναρξης Προβολής: 21:00 
  • Πληροφορίες για πάρτι: 210 8092856  info@voltafuntown.gr

volta

Leave a Reply