PLAYGYM MAKES A WISH

Η ομάδα του Playgym μάς προσκαλεί σε ένα απόγευμα αφιερωμένο στον κόσμο των ευχών, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στις 18:00.

Κοντά μας θα βρίσκεται το Make-a-Wish (Κάνε-μια- ευχή Ελλάδος) με τα δικά του αστέρια.

Με έμπνευση το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού, η κ. Παναγιώτα Μακρή, ψυχολόγος, MSc in Child Development, θα μιλήσει στους μεγάλους για τη σημασία της θετικής ψυχολογίας στα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα τα μικρά μας θα απασχοληθούν από την ομάδα “Ένας κόσμος του κουτιού”.

index-150x150

Προτάσεις και δρώμενα για παιδιά… όλα του κουτιού!

H Mαρία Μπουράνη και οι φίλοι της αποτελούν μια ολοκαίνουργια δημιουργική ομάδα νέων καλλιτεχνών (παιδαγωγοί, ηθοποιοί, εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού, μουσικοί, τραγουδιστές, ζωγράφοι), μια ομάδα του κουτιού δηλαδή, με όραμα και στόχο για ποιοτική και ουσιαστική ψυχαγωγία των παιδιών, πάντα συνδυασμένη αρμονικά με την γνώση και την εκπαίδευση. Όπως λένε μεταξύ τους, edutainment, δηλαδή education+entertainment! Έχουν φτιάξει έναν δικό τους «κόσμο», ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ, αυτό είναι και το όνομα της παρέας τους! Στην πραγματικότητα, είναι ένας μικρόκοσμος για τα παιδιά, γεμάτος δρώμενα και προτάσεις, παραστάσεις πρωτότυπες και δραστηριότητες εμπνευσμένες από τις τέχνες ,το θέατρο, τη μουσική, τον χορό και τη ζωγραφική αλλά και τη μαγειρική, πολύ θεατρικό παιχνίδι, μύθους και παραμύθια.

playgym_logo

Πού: Στο Playgym
Πότε: Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, 6 το απόγευμα.
Είσοδος: Δωρεάν

Εργαστήρι Ψυχοκινητικής | PlayGym
Αναπαύσεως 18 – Βριλήσσια 15235

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους – Η δημιουργική απασχόληση αφορά παιδιά έως 8 ετών.

Βιογραφικό της κας Παναγιώτας Μακρή εδώ!

makeawish-logo-300x163

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα! Όταν το όνειρο ενός σοβαρά άρρωστου παιδιού γίνεται πραγματικότητα, ενδυναμώνεται τόσο, ώστε να μάχεται με ακόμα μεγαλύτερο σθένος ενάντια στην ασθένεια που απειλεί τη ζωή του.

Η εκπλήρωση της Ευχής αποτελεί μία τόσο μοναδική και συναρπαστική εμπειρία και έχει τέτοια δύναμη ώστε να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής, όχι μόνο των παιδιών, αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς τους, θωρακίζοντάς τους όλους με Δύναμη στη μάχη που δίνουν, όσο το παιδί παλεύει για τη ζωή του.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού “Μake-A-Wish International”, ο οποίος ιδρύθηκε στις Η.Π.Α το 1980 και είναι ο μοναδικός φιλανθρωπικός οργανισμός που ασχολείται αποκλειστικά με την ψυχολογία του άρρωστου παιδιού και όχι με την ίδια την ασθένειά του.

Η ιδέα αυτή εξαπλώθηκε σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με τη βοήθεια χιλιάδων Εθελοντών, περισσότερα από 310.000 παιδιά με τις οικογένειές τους, έζησαν αλησμόνητες στιγμές ευτυχίας που τους έδωσαν Δύναμη και Ελπίδα να παλέψουν για τη ζωή τους και να βγουν νικητές. Το Ελληνικό παράρτημα ιδρύθηκε το 1996 και μέχρι σήμερα έχει εκπληρώσει τα όνειρα σε περισσότερα από 1.600 σοβαρά άρρωστα παιδιά.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ανήκει στο 1% των φιλανθρωπικών οργανισμών που βραβεύεται για τη διαφάνεια των οικονομικών τους με το ανώτατο βραβείο των 4 αστεριών από το Charity Navigator και έχει λάβει αυτή την τιμητική διάκριση για 9 συνεχείς χρονιές. Στην Ελλάδα ελέγχεται από τους ανεξάρτητους ορκωτούς ελεγκτές της EY (Ernst & Young).

40e38e11-8edc-4de2-b61b-7856b717ebf0

Leave a Reply