ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΡΜΗ ΣΤΟ PLAYGYM!

H καλλιτεχνική ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, μετά από 200 παραστάσεις στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη στο Μέγαρο Μουσικής, από το 2013 έως το 2015, παρουσιάζει την πετυχημένη, εκπαιδευτική, θεατρική παράσταση «Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή» στο Playgym.

Ο μικρός Ερμής, ένα παιδί κεφάτο και δραστήριο, περνάει ώρες στη βιβλιοθήκη διαβάζοντας παραμύθια και ιστορίες για δράκους. Έχει όμως ένα τρομερό ελάττωμα: είναι ένας μοναδικός, ανεπανάληπτος και παθιασμένος ψεύτης! Με τα εξωφρενικά του ψέματα αναστατώνει καθημερινά όλους τους κατοίκους του χωριού του. Πείθει τον κουρέα να φυτέψει μια τριανταφυλλιά στο κεφάλι, προτείνει στον φούρναρη να τρώει κάμπιες και μυρμήγκια και βάζει τον ράφτη να μιλάει με φαντάσματα! Τι θα συμβεί όμως όταν μια μέρα ένα από τα ψέματά του βγει, πέρα για πέρα, αληθινό; Η ζωή του γίνεται άνω κάτω και ο μικρός Ερμής μπλέκει σε μια περιπέτεια απίστευτων διαστάσεων!

Πού: Στο Playgym, Αναπαύσεως 18, Βριλήσσια

Πότε: Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, 6 το απόγευμα

Είσοδος: 8 € το άτομο.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 65 λεπτά χωρίς διάλειμμα και αφορά παιδιά +2,5 ετών.

Απαραίτητη η πληρωμή του ποσού και η κράτηση θέσης στο τηλ. 210 8 100 508

Τρόποι πληρωμής: http://playgym.gr/tropoi-pliromis

Περισσότερες πληροφορίες: http://blog.playgym.gr/ta-megala-psemata-tou-mikrou-ermi-sto-playgym/ 

ermisposter

Τι είναι τελικά αλήθεια και τι ψέμα; Η παράσταση δίνει τις δικές της απαντήσεις και οι μικροί θεατές μένει να τις πιστέψουν… ή όχι! Το θεατρικό έργο της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη συνέπεια των πράξεών μας, αλλά και τις συνθήκες που επιτρέπουν στο ψέμα να ανθίσει! Κύρια συστατικά του είναι το χιούμορ, η χειμαρρώδης δράση, η φαντασία και τα παιχνίδια με τα μουσικά ηχοχρώματα (ζωντανή μουσική με όργανα προπαιδείας Orff). Μετά την επιτυχία που σημείωσε στο Μέγαρο Μουσικής, διασκευάστηκε και κυκλοφόρησε και σε βιβλίο από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, ενώ συγγραφείς του είναι οι βραβευμένοι με Α’ Κρατικό Βραβείο Συγγραφής θεατρικού έργου για παιδιά, Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη. Η παράσταση προβάλλεται και στο site του Υπουργείου.

Δείτε τους συντελεστές να μιλάνε για την παράσταση

Παίζουν: Ελισσαίος Βλάχος, Προμηθέας Νερατίνι

Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη

Σκηνοθεσία: Ελισσαίος Βλάχος

Σκηνικά – Ειδικές κατασκευές: Γκάυ Στεφάνου

Κατασκευή κούκλας: Τα φτερά του Μύθου (Δήμητρα Κωνσταντινίδου, Σπύρος Παπαχρήστου)

Κοστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος

Φωτισμοί: Ομάδα Κοπέρνικος & Ελισσαίος Βλάχος

Μουσική: Άγγελος Αγγέλου

Ηχογράφηση, editing, mastering: Γιώργος Ζιώτας

Leave a Reply