ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΕΡΒΙΛ

H παιδική σκηνή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν παρουσιάζει “Το φάντασμα του Κάντερβιλ”, το γνωστό παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ σε μια μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά με ζωντανή μουσική.

Μια παλιά ιστορία μας λέει πως, εδώ και πολλά χρόνια στην Αγγλική επαρχία, στον Πύργο του Κάντερβιλ κυκλοφορεί ένα φάντασμα: ο Σερ Σάιμον Κάντερβιλ- ο παλιός ιδιοκτήτης του πύργου. Η είδηση πως ο πύργος είναι στοιχειωμένος διαδίδεται γρήγορα. Κανένας δεν θέλει πια να μένει εκεί, για εκατοντάδες χρόνια… μέχρι το 1930, όπου καταφθάνει η πενταμελής οικογένεια Όουτις, από την μακρινή Αμερική. Οι αλλόκοτες φήμες που ακούγονται για το φάντασμα δεν τους τρομάζουν εύκολα. Η ατμόσφαιρα στον πύργο θα αλλάξει με την ζωηρή τους παρουσία και τη τζαζ μουσική τους…

Θεατρική διασκευή: Άνδρη Θεοδότου

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαϊτης

Σκηνικά – Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης

Μουσική: Νίκος Τσέκος

Κίνηση: Μαρίζα Τσίγκα

Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου

Φωτογραφίες: Πάνος Μιχαήλ

Παίζουν (αλφαβητικά): Ντάνη Γιαννακοπούλου, Κωνσταντίνος Ευστρατίου, Πάρις Θωμόπουλος, Γόνη Λούκα, Γιάννης Μίνως, Αναστασία Μητροπάνου, Δημοσθένης Φίλιππας.

*Ανάμεσα στις δύο παραστάσεις (1.00 μ.μ -2.00 μ.μ) λειτουργεί θεατρικό εργαστήριο για παιδιά 5-12 ετών με θέμα: «Ο ευτυχισμένος κύριος Ουάιλντ και τα παραμύθια του».. (Είσοδος εργαστηρίου 3 ευρώ ή 2 ευρώ με την αγορά εισιτηρίου για την παράσταση)

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Τακτικές παραστάσεις κάθε Κυριακή 11.00 π.μ και 3.00 μ.μ. / 10 € γενική είσοδος

Καθημερινά πρωινές παραστάσεις με ειδικές τιμές για ομάδες και σχολεία.

Οργάνωση παραστάσεων για παιδιά – Κρατήσεις για Σχολεία & Ομάδες: Έυα Στυλάντερ (210-8665144- 210-8674657) / Δευτ-Παρ 9.30-15.30, theatropol@otenet.gr

paidiki-efiviki-skini-620x856

 

Leave a Reply