ΜΑΜΑ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΤΑ! ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ

Μετά από δύο χρόνια με συνεχή soldout, οι Βurger Project επιστρέφουν και πάλι στον Ελληνικό Κόσμο με την καινούργια τους παράσταση! Όλες τις Κυριακές από τον Νοέμβριο έως και τις 8 Μαρτίου το γνωστό μουσικό συγκρότημα θα ξεσηκώσει τους μικρούς του φίλους αλλά και τους μεγάλους οπαδούς του, αφού το «Mαμά, θα κάνω Μπάντα 3» απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες!

bp

H εξέλιξη της επιτυχημένης παιδικής μουσικοθεατρικής παράστασης στέλνει τους Burger Project σε «Περιοδεία στο γαλαξία»! Υπό την καθοδήγηση του Δόκτωρος Κορνηλίου, οι τέσσερις μουσικοί ψάχνουν να βρουν τη super παρτιτούρα που είναι κρυμμένη σε κάποιον από τους πλανήτες! Μέσα από το ταξίδι τους θα μυήσουν μικρούς και μεγάλους στη μαγεία του ρυθμού, της μελωδίας και του αυτοσχεδιασμού! Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής,θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την πρόσφατη ομώνυμη δισκογραφική δουλειά τους αλλά και ολοκαίνουργια μουσικά κομμάτια. Το τραγούδι και τα διαδραστικά παιχνίδια δε θα λείψουν, γι΄ αυτό οι οπαδοί των Burger καθαρίζουν τις φωνές τους και ετοιμάζουν τα δυνατότερα παλαμάκια! Θα γίνει χαμός!
Στο «Μαμά, θα κάνω μπάντα 3» η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που θα φέρουν τους μικρούς μας φίλους κοντά στη μουσική και θα διεγείρουν τη φαντασία τους. Παιδιά και ενήλικες συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλοι μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τις διαθέσεις! Η φετινή παράσταση, εκτός από νέα hits αλλά και παλιές επιτυχίες που όλοι σιγοτραγουδάμε στα κρυφά, έχει ένα φανταστικό διαδραστικό σκηνικό κατασκευασμένο από το Playroom και την ομάδα του και πολλές εκπλήξεις!

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με σημαντική εμπειρία στη μουσική αγωγή των παιδιών, οι Burger Project παρουσιάζουν στον «Ελληνικό Κόσμο» τη νέα τους παράσταση προετοιμάζοντας τους μουσικούς του αύριο!

www.burgerproject.gr
www.facebook.com/theburgerproject
www.hellenic-cosmos.gr

bp3

Hμερομηνίες: Κάθε Κυριακή μέχρι και τις 8 Μαρτίου, στις 12:00 

Διάρκεια: 75 λεπτά

Ηλικία: Από 3 έως 103!

Συντελεστές: “the Burger Project”
Σκηνικά: “Playroom”
Εμψύχωση κούκλας και σκιών: Αγγελική Μπόζου
Ήχος: Αντώνης Νικηφόρος

Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής: τηλ. 212 254 0000 

«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος
Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης

Leave a Reply