ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ-ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΦΟΒΟ

Το Μουσείο Συναισθημάτων παρουσιάζει τη νέα διαδραστική έκθεση «Γεια σου κύριε Φόβε!» Μια έκθεση για τους διαφορετικούς φόβους που νιώθουν τα παιδιά και πώς να ζήσουν μαζί τους καλύτερα. Ο σκοπός της νέας έκθεσης είναι να προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους ενήλικες που τα φροντίζουν, να γνωρίσουν, να επεξεργαστούν και να προσεγγίσουν το συναίσθημα του φόβου μέσα από το παιχνίδι με τα εκθέματα! Η διαδραστική έκθεση είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να δώσει την ευκαιρία στους ενήλικες με τα παιδιά που συνοδεύουν να παίξουν, να μοιραστούν και να ψυχαγωγηθούν παρέα, μέσα από το παιχνίδι με τα εκθέματα.
Ημερομηνίες: 22 και 23 Φεβρουαρίου 2014
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 10 π.μ. έως 1 μ.μ.
Είσοδος την έκθεση: 4 ευρώ

FOVOS 1

Κάθε Σαββατοκύριακο μετά τη λειτουργία της διαδραστικής έκθεσης του μουσείου, ξεκινάει στη 1 το μεσημέρι ένα εργαστήρι σχεδιασμένο για ενήλικες και παιδιά μαζί! Ας δούμε τι ετοιμάζει το μουσείο για το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται!

«ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ»  

Λίγα λόγια για το εργαστήρι…«Αν ένα μήλο μιλούσε, τι θα ζητούσε; Κι αν ένα σπαθί ήθελε να γίνει πινέλο σε πίνακα ζωγραφικής; Κι αν…; Κι αν…; Τι μπορεί να γίνουν αυτά και άλλα πολλά; Ελάτε μικροί, μεγάλοι να ταξιδέψουμε στον κόσμο των εκπλήξεων…! Πού; Εκεί που ζουν τα παραμύθια!». Ένα δημιουργικό αποκριάτικο εργαστήρι που μας βοηθάει μέσα από τη μυθοπλασία και τη διάδραση με το παραμύθι να επεξεργαστούμε το συναίσθημα της έκπληξης.  

Ημερομηνίες: 22 Φεβρουαρίου 2014
Ηλικίες:  5  έως και 12 χρονών
Ώρα: 1μ.μ. έως 2μ.μ.
Είσοδος εργαστηρίου: 8 ευρώ (στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου 10π.μ. έως 1μ.μ.)

FOVOS 3

«ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΦΟΒΟ!»

Λίγα λόγια για το εργαστήρι… Πόσα μάτια, χέρια και πόδια έχει το δικό σου τέρας που το λένε … Φόβο; Ένα εργαστήρι με δραστηριότητες που ενθαρρύνουν να γνωρίσουμε δημιουργικά και ευχάριστα τον εαυτό μας και την παρέα μας μέσα από… το συναίσθημα του φόβου!

Ημερομηνίες: 23 Φεβρουαρίου 2014
Ηλικίες: 6 έως και 12 χρονών
Ώρα: 1μ.μ. έως 2μ.μ.
Είσοδος εργαστηρίου: 8 ευρώ (στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου 10π.μ. έως 1μ.μ.)

logo

 
Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας 
Καρατζά 7, Φιλοπάππου, τηλ.: 210 9218329  

Leave a Reply