ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Αττικό Ζωολογικό ΠάρκοΕίτε είστε από τους ρομαντικούς της παρέας είτε όχι, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο σας περιμένει στις 16 Αυγούστου για να το εξερευνήσετε κάτω από το λαμπρό φεγγάρι και να απολαύσετε εκπαιδευτικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους! Πάρτε λοιπόν τους αγαπημένους σας και ελάτε να γνωρίσετε τα ζώα του Πάρκου, να μάθετε για τις συνήθειές τους, τους βιοτόπους τους, αλλά και για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στην φύση μέσα από διαδραστικά προγράμματα και διασκεδαστικά παιχνίδια! Μια μαγική βραδιά για όλη την οικογένεια, γεμάτη γνώση και διασκέδαση σας περιμένει σε έναν από τους ομορφότερους οικογενειακούς προορισμούς της Αθήνας.

Πανσέληνος (Full Moon) στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

17:30-18:00

Εκπαιδευτική Παρουσίαση Αρπακτικών Πτηνών

18:00-19:30
Χειροτεχνίες και Παιχνίδια στο χώρο μπροστά από τα “Πουλιά της Ινδονησίας” & ενημέρωση για την εκστρατεία της ΕΑΖΑ «Σιωπηλό Δάσος»

18:00-19:30

Ταΐσματα ζώων

18:00       Ρινόκεροι

8:15         Λεμούριοι

18:30       Γιγάντιες Χελώνες & Φίδια

18:45       Πιγκουίνοι

19:00       Καμηλοπαρδάλεις

19:15       Ελέφαντες

19:30-20:30
Live μουσική στο χώρο των θαλάσσιων θηλαστικών

20:30
Εκπαιδευτική Παρουσίαση Δελφινιών

…και φαγητό στο Zoocafe, ανοιχτά μέχρι τις 22:00

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες δεν έχουν επιπλέον κόστος πέρα του  εισιτηρίου εισόδου, ενώ ισχύει κανονικά η δωρεάν είσοδος για τους κατόχους ετήσιας κάρτας.

Σχετικά με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ανοιχτό κάθε μέρα από τις 9 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, όλο το χρόνο, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το μεγαλύτερο ζωολογικό πάρκο της Νοτιoανατολικής Ευρώπης, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή των περισσότερων από 2000 ζώων – πρεσβευτών της ανάγκης προστασίας της βιοποικιλότητας – που ζουν στις εγκαταστάσεις του.

Leave a Reply