ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Το 1969 τρεις αστροναύτες τόλμησαν να ταξιδέψουν εκεί όπου κανένας άνθρωπος μέχρι τότε δεν είχε πάει, στο φεγγάρι. Η παιδική ταινία «Μια βόλτα στο φεγγάρι», που παρουσιάζεται στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο, μεταφέρει το κοινό σε αυτή την ιστορική περίοδο.

Συνδυάζοντας την αποστολή του Απόλλων 11 με τη διασκεδαστική περιπέτεια που σκαρώνουν τρία νεαρά μυγάκια το «Μια βόλτα στο φεγγάρι» γνωρίζει στη νέα γενιά την εποχή των διαστημικών ταξιδιών, την εποχή που ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τα επιτεύγματα των αστροναυτών και των επιστημόνων.

760-800x450

Λίγα λόγια για την παράσταση: Τρία νεαρά μυγάκια τρυπώνουν στα «σύνεργα» των ανθρώπων της ΝΑΣΑ, μπαίνουν στο Διαστημόπλοιο, εκτοξεύονται… και κάπως έτσι ξεκινούν όλα. Ελάτε, λοιπόν, να θυμηθούμε οι μεγαλύτεροι, και να γνωρίσουμε οι νεότεροι, την εποχή εκείνη μέσα από τα μάτια τριών επίδοξων εντόμων-αστροναυτών: του Nατ, του Άι-Κιού και του Σκούτερ. Ελάτε να ζήσουμε τις στιγμές εκείνες όπου όλος ο πλανήτης ΓΗ παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα, τα επιτεύγματα Αστροναυτών και Επιστημόνων. Ελάτε να πάμε… μια βόλτα στο Φεγγάρι.

Μια Βόλτα στο Φεγγάρι- Ψηφιακή Παράσταση

Διάρκεια: 50΄

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των προβολών.

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ
Λ. Συγγρού 387 – 175 64 Παλ. Φάληρο (Είσοδος από Πεντέλης 11)
Τηλ: 210 9469600
Fax:210 9417372
Email: [email protected] 

Leave a Reply