OLIVER FAMILY HOUSE: ΕΝΑ ΣΤΕΚΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς έχουν βαρεθεί τον κλασικό παιδότοπο και αναζητούν έναν διαφορετικό, κάπως πιο ζεστό χώρο, ο οποίος θα καταφέρει να είναι ταυτόχρονα φιλόξενος για όλες τις ηλικίες.

Το Τaλκ ανακάλυψε έναν πολυχώρο στο κέντρο της Γλυφάδας, μακριά από την κίνηση ‒αφού βρίσκεται στο αίθριο του εμπορικού κέντρου Plaza‒ όπου οι μικρότεροι γίνονται πιο δημιουργικοί και οι μεγαλύτεροι πιο χαλαροί, απολαμβάνοντας περισσότερο ξέγνοιαστο χρόνο για εκείνους.

Το Oliver Family House  είναι αναμφισβήτητα ΤΟ στέκι για όλη την οικογένεια…

_mpp5516

Οι περισσότεροι παιδότοποι δίνουν προτεραιότητα στο παιδί και ένα ελάχιστο ποσοστό στον γονέα ή, γενικότερα, στον συνοδό του. Αυτό σημαίνει ότι οι αντίστοιχοι χώροι δεν είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι για να φιλοξενήσουν κάποιες ώρες τη μητέρα, τον πατέρα, τη γιαγιά ή τον παππού και έτσι ο ίδιος ο χρόνος παραμονής του παιδιού για παιχνίδι αυτόματα περιορίζεται. Στη δική σου περίπτωση, για παράδειγμα, δεν θα ήθελες να απολαύσεις ήρεμα έναν καφέ ή ένα γεύμα όσο διαρκεί το παιχνίδι του.

_mpp5556

Who is who

Ο πολυχώρος, με σήμα τον ταξιδιάρη παπαγάλο Oliver, είναι φιλόξενος για όλη την οικογένεια. Προσφέρει προσεγμένο φαγητό από έμπειρο chef, είναι shopping-friendly και, όπως προαναφέραμε, λόγω της τοποθεσίας του, traffic-safe.

Υπάρχει στη Γλυφάδα εδώ και δύο χρόνια, ενώ απευθύνεται στο παιδί προσχολικής ή νηπιακής ηλικίας, στο παιδί που πάει σχολείο και στον γονέα ή τον συνοδό τους. Αυτό σημαίνει ότι έχει φροντίσει ανάλογα για μία ευχάριστη αλλά και ενδιαφέρουσα παραμονή στο Oliver Family House.

Όσον αφορά μάλιστα το φαγητό, πρέπει να τονίσουμε πως πρόκειται για υψηλής ποιότητας, με πολλές από τις πρώτες ύλες να είναι βιολογικής προέλευσης. Ιδιαίτερη σημασία δίδεται και στον τρόπο μαγειρέματος των παιδικών γευμάτων (π.χ. με ελάχιστο αλάτι και μπαχαρικά).

_mpp5646

Πες μου την ηλικία σου, να σου πω το spot σου!

Στο Oliver Family House υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα spots για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών ανά ηλικία, ενώ κάθε εβδομάδα οργανώνονται εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά events (θεατρικό παιχνίδι, προγράμματα ξένων γλωσσών, αφήγηση παιδικού παραμυθιού, κινητικά παιχνίδια, εικαστικά, μαγειρική για παιδιά, κατασκευές κ.ά.). Όλα τα προγράμματα οργανώνονται και εφαρμόζονται από έμπειρους παιδαγωγούς και επαγγελματίες του κλάδου. Ειδικά, όταν διανύουμε μία εορταστική περίοδο, όπως είναι τα Χριστούγεννα, σχετικές εκδηλώσεις υπάρχουν στο καθημερινό πρόγραμμα.

Ο παραπάνω ηλικιακός διαχωρισμός εξυπηρετεί τόσο τους γονείς και τον παιδαγωγό, προσφέροντας περισσότερη ασφάλεια, όσο και τα ίδια τα παιδιά. Ποιο εξάχρονο θα ήθελε να κάνει παρέα με ένα άλλο παιδάκι, ενός ή δύο ετών;

_mpp5716_mpp5721_mpp5726_mpp5731

Παιδικό πάρτι; The place to be 

To Oliver Family House συνεργάζεται με τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου των παιδικών πάρτι και εγγυάται πως θα περάσουν όλοι και κυρίως ο εορτάζων / η εορτάζουσα φανταστικά!

Τα παιδικά πάρτι αποκτούν τώρα τη θεματική τους (ζαχαροπλαστική, κατασκευές, παραμύθι, χορός, νεράιδες) και στα δωράκια που παίρνουν τα παιδιά μαζί τους λίγο πριν φύγουν προστίθενται οι κατασκευές που έχουν φτιάξει μόνα τους κατά τη διάρκεια του event.

Για περισσότερες πληροφορίες και party booking, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε, κάνοντας κλικ εδώ!

Shop in shop

Μέσα στον πολυχώρο θα βρεις ένα ακόμη μαγαζί με ποικίλα προϊόντα, τα οποία απευθύνονται στην οικογένεια και στις ανάγκες της. Προτίμησε μία μοντέρνα τσάντα, από επώνυμο brand (η οποία μπορεί να κρατηθεί και από τη μαμά), βρες το σετ για το κολατσιό του, ανακάλυψε διάφορα εκπαιδευτικά παιχνίδια, αγόρασε μερικά χρήσιμα ή στιλάτα αξεσουάρ και γνώρισε καλύτερα κάποια τρόφιμα βιολογικής προέλευσης.

logo_oliver_katheto

Info

Oliver Family House
Λεωφ. Δημ. Αγγέλου Μεταξά 37 (εμπορικό κέντρο Plaza), Γλυφάδα
Τηλ. επικοινωνίας: 210 8986021
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:30 π.μ. με 10:30 το βράδυ και Σαββατοκύριακο: 09:00 π.μ. με 12:00 το βράδυ

Leave a Reply