ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ συνεχίζει και φέτος για 6η συνεχή χρονιά  τις εκπαιδευτικές δράσεις του με προγράμματα για σχολικές ομάδες, οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες,  προσφέροντας μια ολοκληρωμένη μουσειακή εμπειρία.

Για τη φετινή περίοδο, το ηλικιακά όρια διευρύνονται και το Μουσείο υποδέχεται παιδιά 4-6 ετών, με προγράμματα που βασίζονται στη δραματοποίηση και το θεατρικό παιχνίδι. Παράλληλα, νέες δράσεις περιμένουν και τα παιδιά 7-17 ετών, εμπνευσμένες από τα εκθέματα του μουσείου και τη θεματική του. Και στο τέλος της χρονιάς, σας περιμένει ένα «φεστιβάλ», έκπληξη!

Μείνετε σε επαφή…

Συνεχίζουμε  «οικογενειακά» με… ιστορίες δορυφόρου

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου  Μουσείο Τηλεπικοινωνιών, σας «αφηγείται» Ιστορίες δορυφόρου.

DSC_1135

Ένα οικογενειακό πρόγραμμα για παιδιά, αλλά για πρώτη φορά, φέτος: μικρά και μεγάλα! Φέτος το Μουσείο δίνει τη δυνατότητα, στα οικογενειακά προγράμματα, να συμμετέχουν παιδιά διαφορετικών ηλικιών.

Θα μάθουμε, λοιπόν, πώς η δορυφορική επικοινωνία βοηθάει την επικοινωνία σήμερα. Παιδιά και γονείς με τη βοήθεια μουσειοπαιδαγωγού δημιουργούν διαστημικές ιστορίες, ενώ ο μουσειακός χώρος γίνεται μια διαδρομή από την Αθήνα στην Αμερική όπου έγινε η εκτόξευση. Στον κήπο του Μουσείου η ομάδα Hellas Astro θα υποδεχτεί τους συμμετέχοντες με τα τηλεσκόπια για να παρατηρήσουν τον ουρανό. Στο τέλος, θα οργανωθεί ένα εργαστήρι «έκπληξη», που θα εκτοξεύσει τη διάθεση και τη δημιουργικότητα!

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ  ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΘΕΣΗ!

Φέτος το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, σας «βάζει στη θέση του ξεναγού»: Tο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών, στους μεμονωμένους φίλους του, που θέλουν να το επισκεφτούν, τα Σαββατοκύριακα, που είναι ανοιχτό, προσφέρει μια ξενάγηση (ώρα 14.00-15.00), με περισσότερα διαδραστικά εκθέματα και με τη δική σας συμμετοχή. Ο επισκέπτης  καλείται να συμμετάσχει στη διαδικασία της ξενάγησης, καθώς μπορεί να ανακαλύψει, να αγγίξει, να χειριστεί, ο ίδιος, αντικείμενα από τη μεγάλη μας συλλογή. Φέτος λοιπόν, που στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών, η ξενάγηση, είναι αλλιώς, ελάτε να κάνουμε τη ξενάγηση μαζί!

Ελάτε λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών και «απογειώστε» τη διάθεσή σας στο… διάστημα!

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών OTE
Τηλ. 210-6201899, 210-6201999
Fax. 210- 8078119
E-mail:ote-museum@ote.gr

Leave a Reply