THE MEET MARKET ΣΤΗΝ BLENDER GALLERY

The Meet Market Aυτόν τον Οκτώβρη, από τις 13 έως τις 15 του μηνός, το The Meet Market πακετάρει τα πράγματά του από το Κέντρο της Αθήνας και κατευθύνεται στα Νότια Προάστια για να συστηθεί για πρώτη φορά στη Γλυφάδα, μέσα από μια δημιουργική συνεργασία με την Βlender Gallery. Με 40+ περίπτερα δημιουργικών, τοπικών και ανεξάρτητων ελληνικών μικροεπιχειρήσεων αναλαμβάνει να γεμίσει τον εκθεσιακό χώρο της γκαλερί και την υπέροχη αυλή της Blender!

Το “The Meet Market” θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13/10, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται, με ένα Opening Party σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Pepper 96.6 και τον ραδιοφωνικό παραγωγό Δημήτρη Λεμονίδη στα decks. Σιγουρευτείτε πως θα περάσετε μια βόλτα για ένα end-of-the-week signature κοκτέιλ από την Βlender Gallery και μερικούς χορευτικούς ήχους για να ξεκινήσει σωστά το Σαββατοκύριακο!The Meet Market

Όπως πάντα, δεν θα λείπουν τα διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά (στον υπόγειο χώρο της Blender Gallery), non-stop dj sets -για να δώσουν ρυθμό στην βόλτα σας- και δώρα για όλους στο κεντρικό ταμείο. Σας περιμένουμε, λοιπόν, να μας επισκεφθείτε στο ανανεωμένο Meet Market ή αλλιώς “Meet Market with a twist”– SOUTH SIDE REPRESENT! Ραντεβού στη Γλυφάδα!
The Meet Market: Μια μηνιαία γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

www.themeetmarket.gr

Instagram: @themeetmarket_athens

Facebook Page: The Meet Market

Facebook Event

LINE-UP:
Hand-Designer Clothes: 
Golondrina, HeartbeatInk, Inky, Joanna Misseli, KOnDe, Lovecuts, Otkutur, Xana
Kids & Pets: Helado Derretido, Lemon Dreamz
Shoes, Bags & Accessories: e-soho shop, λόλα.βλαστού, Myrto Arvaniti, tiramisu, Topology
Jewelry: Design is Play, Desperate jewelry (Desperate artists), Elina jewellery, Ilianne Jewelry, j.a.m, Jousourum, Mother Nature Jewels, MPAF Design, My Bling, Projectaki, Sophia Koutsoukou
Vintage & Retro: Vaso Voulgari, Vintage Trip
Mind, Body & Soul: bee naturalles, Βιολογικά αιθέρια έλαια και Βότανα Σάμου Κληρονόμου, Ελαιώνας του Ήλιου, Καλλίδρομο – μέλι / βότανα / κεραλοιφές
Art, Books, Photography & Prints: Beauty Diaries, Birds & Lofts, Coocoovaya, σημείο χ., The Greener Pastures
Objects, Records, Furniture & Home Deco: cream δατ, Fellos, FIlanthi’s Florist, Handicraft Workshop, Made by Tifi, Paradise Waterfalls, Think Pig, Tintinnabulum
Tasting Corner: ANEΛΙΞΙΣ, Chocolart, Spora Natural, Troo//Food//Liberation
Freebies:  cd mixes, pins, posters, grand prize basket and more!!!

DJ LINEUP:
Friday 13/10
18:00 – 20:00: House of Baum
20:00 – 00:00: Δημήτρης Λεμονίδης από Pepper Radio
Saturday 14/10
13:00 – 14:00: DJ Booth
14:00 – 16:00: Boycott
16:00 – 18:00: Camabuca
18:00 – 20:00: Uncle Neck
20:00 – 22:00: Σοβαρός Πιγκουίνος
22:00 – 00:00: J. Melik
Sunday 15/10
13:00 – 14:00: Mix Master Set Up
14:00 – 16:00: Santoner
16:00 – 18:00: A@H20
18:00 – 20:00: Gee Skarakis
20:00 – 22:00: DJ Kiten

 The Meet Market

For the Kids:

Imaginary Rooms: Tο Imaginary Rooms επιστρέφει με διάθεση για να κάνει Doodles και Graffiti σε γιγαντιαίες επιφάνειες, μαζί με τους μικρούς φίλους που θα παρευρεθούν στο Meet Market.

Είσοδος ελεύθερη.

Doodling Workshop.

14.00-15.20, ηλικίες: 7-12 ετών

Mε μοναδικά εργαλεία ένα μαύρο μαρκαδόρο, χαρτί και τον αυθορμητισμό μας μαθαίνουμε τι είναι το δημιουργικό λάθος, εξερευνούμε τα όρια της δημιουργικότητάς μας και ανακαλύπτουμε το character design.

Graffiti Workshop.

15.30-17.00, ηλικίες: 7-12 ετών

Πόσα προσχέδια πρέπει να ετοιμάσει ένας γκραφιτάς πριν ζωγραφίσει έναν τοίχο; Βασική graffiti τυπογραφία για παιδιά που γνωρίζουν ότι τέχνη, παιχνίδι κι εκπαίδευση είναι συνώνυμα.

To Imaginary Rooms είναι το δημιουργικό studio που απαρτίζεται από τη γραφίστα και character designer Νάντια Στασινού και τον αρχιτέκτονα και street artist Μανώλη Ηλιόπουλο. Στόχος τους είναι να μεταδώσουν “Έμπνευση στη Σύγχρονη Οικογένεια” μέσα από Workshops, Εικονογραφήσεις και Τοιχογραφίες.

The Meet Market

Leave a Reply