ΤΗΕ ΜΕΕΤ ΜΑRKET @ ΑΘΗΝΑΪΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνα. Δειλά δειλά, ο ήλιος παίρνει όλο και πιο κυρίαρχη θέση στον ουρανό, οι μέρες γίνονται μεγαλύτερες και……ένα μεγάλο Meet Market μας περιμένει το σαββατοκύριακο 16 & 17 Μαρτίου στον Πολυχώρο Αθηναΐδα για ένα διήμερο γεμάτο με πρωτότυπες δημιουργίες και πολύ μουσική. 
Στη μουσική σκηνή της Αθηναϊδας θα γίνουν καταπληκτικά πράγματα όπως παρουσίαση του εκπαιδευτικού οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ, μια αξιέπαινη προσπάθεια που βοηθάει τους τολμηρούς που θέλουν να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό, παιδικές δραστηριότητες και θέατρο για παιδιά και για ενήλικες από την ομάδα Πυγολαμπίδες, παιδική θεατρική παράσταση «Ακούς τη γιορτή;» από την ομάδα Τσόκαρα, stand up comedy με τον Λάμπρο Φισφή, και παρουσίαση του cd “Zentai Teki Ni” του Billa Qause όλα δωρεάν.

tsokara5

Στο ισόγειο πάνω από 80 συμμετοχές θα έχουν στήσει τους πάγκους τους για να μπορείτε να βρείτε ότι τραβάει η διάθεσή σας. Καλοκαιρινά/χειμερινά, δροσερά / ζεστά όλα παίζουν αυτόν τον μήνα και όλα θα βρίσκονται στον υπέροχο χώρο, στο Βοτανικό. Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι κυριολεκτικά και μεταφορικά, μην ξεχάσετε να χαλαρώσετε με ένα μασάζ από την ομάδα Sacred Room και φυσικά να  περάσετε από το κεντρικό ταμείο και να κερδίσετε ένα δώρο παίζοντας!

zooms
The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

2014_03_TMM_POSTER_FRONT

themeetmarket.gr

The Meet Market >>>  Αθηναΐς Πολυχώρος Πολιτισμού
Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Μαρτίου, 2014
13:00 – 23:00 κάθε μέρα
Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα 10447 

Leave a Reply