Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ένας πολύ επιτυχημένος χρόνος έκλεισε στον Πολυχώρο Mabrida με τη συμμετοχή χιλιάδων παιδιών, που πέρασαν για να γνωρίσουν τις παραστάσεις  της Μικρής Σκηνής. Μια Σκηνή, που στην πραγματικότητα καθόλου μικρή δεν είναι, μιας και έχει μεγαλώσει γενεές Ελλήνων κάνοντας να αγαπηθεί ένα τόσο ξεχωριστό είδος στην Ελλάδα, το κουκλοθέατρο.

Η οικογένεια Σοφιανού δουλεύει ακατάπαυστα όλα αυτά τα χρόνια, για να μπορούμε σήμερα με υπερηφάνεια να λέμε ότι διαθέτουμε έναν από τους πιο άρτιους χώρους για κουκλοθέατρο στην Ευρώπη.

Αυτή η περίοδος είναι περίοδος προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά στον Πολυχώρο Mabrida, έτσι ώστε από τα τέλη Σεπτεμβρίου οι μικροί φίλοι να μπορούν να συναντήσουν ξανά τους αγαπημένους τους ήρωες, τον Σκούφη, τον Παταπούφ, τον πρίγκιπα Αλέξη, τον Φάνη, τον μάγο Φον Κατσούφιους, την πριγκίπισσα Χρυσομαλλούσα κλπ, αλλά και τη Φρουτοπία, που κλείνει φέτος 30 χρόνια από την πρώτη προβολή στην τηλεόραση και θα είναι για τη θεατρική περίοδο 2015-2016 ο κύριος θεματικός κύκλος στον Πολυχώρο Mabrida.

Ραντεβού, λοιπόν, τον Σεπτέμβρη παιδιά και μέχρι τότε, απολαύστε την μοναδικότητα των ελληνικών θαλασσών!

POLYXWROS MABRIDA PHOTO_1

Leave a Reply