ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Το Σάββατο 4 Απριλίου, στις 11:00 το πρωί, δίνουμε ραντεβού, όλη η οικογένεια μαζί, στο χώρο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών (πίσω από τη Μονή Καισαριανής), για να γνωρίσουμε παραδοσιακά έθιμα του «Λαζάρου» και για να γευτούμε νόστιμα «λαζαράκια», στο όμορφο περιβάλλον του δάσους.

Η κάθε οικογένεια θα συνεργαστεί για να κατασκευάσει τον δικό της «Λάζαρο» και στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στον Ιστορικό Ελαιώνα, τραγουδώντας τα «κάλαντα του Λαζάρου» και καλωσορίζοντας την «ανάσταση» της φύσης!

DSC08292
Το οικογενειακό αυτό πρόγραμμα στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού και τις δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους συντονίζουν η παιδαγωγός κα Ρόζα Τριανταφυλλίδη και η παιδοψυχολόγος κα Κατερίνα Λιάπη. 

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό γύρω από την Μονή Καισαριανής και επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει οικογένειες, σχολεία και παιδιά κοντά στη φύση, μέσα από τα εκπαιδευτικά και τα οικογενειακά προγράμματα που συντονίζει. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών
Online: http://www.philodassiki.org | e-mail: contact@philodassiki.org
Διεύθυνση: Ηροδότου 10, 10675 Αθήνα
ΤΗΛ. 210 7220866- 6945380044

Leave a Reply