ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΑ VOLTA FUN TOWN!

1200x630

Ήρθε το καρναβάλι στα Volta Fun Town, που διοργανώνουν και φέτος τις Απόκριες τα πιο διασκεδαστικά πάρτι μασκέ για όλους τους μικρούς τους φίλους.

Τις Κυριακές 19 και 26 Φεβρουαρίου, τα παιδιά φοράνε τις στολές τους και τα Volta Fun Town ενισχύουν την εορταστική ατμόσφαιρα με κεφάτη μουσική, ατελείωτο παιχνίδι, δώρα, πολλές εκπλήξεις και όλα απαραίτητα αποκριάτικα αξεσουάρ.

Το καρναβάλι στα Volta Fun Town είναι διασκεδαστικό αποκριάτικο happening που περιμένει όλους τους μικρούς καρναβαλιστές σε όλα τα Volta Fun Town της Αθήνας για να διασκεδάσουν παρέα!

Σημεία συνάντησης: Volta Fun Town Athens Metro Mall (2ος και 3ος όροφος), Athens Heart, Avenue, Μαρίνα Φλοίσβου και Sports Park στα Σπάτα

16729015_1226075594148367_7437185419820898574_n

H Volta Fun Park σχεδίασε τους πολυχώρους οικογενειακής εστίασης και ψυχαγωγίας Volta Fun Town με σκοπό να προσφέρει ένα ζεστό, φιλόξενο, σύγχρονο και διασκεδαστικό περιβάλλον για όλη την οικογένεια! Η διαμόρφωση των καταστημάτων Volta Fun Town παρέχει την δυνατότητα φιλοξενίας και εστίασης μεγάλου αριθμού ατόμων κάνοντας την παραμονή στον χώρο πιο ευχάριστη, άνετη και ξεκούραστη. Παράλληλα επιτρέπει σε γονείς και συνοδούς να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των παιδιών απολαμβάνοντας τον καφέ, το αναψυκτικό και το snack τους. Οι χώροι των Volta Fun Town είναι πάντα καθαροί, χωρίς φθορές, υψηλής αισθητικής και φιλοξενίας.

Leave a Reply