ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ VOLTA FUN TOWN! ΜΙΑ ΠΟΛΗ… 6 ΜΑΓΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Τα Χριστούγεννα για τα παιδιά είναι μια γιορτή λαμπερή, μαγική κάτι σαν… παραμύθι! Τα αμέτρητα φωτάκια, τα τραγούδια, ο στολισμός του δέντρου και φυσικά τα δώρα.

Σε αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα, τα Volta Fun Town προσκαλούν και φέτος όλα τα παιδιά να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα χρωματίσουν και θα κερδίσουν! Από τις 15 Δεκεμβρίου έως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι μικροί επισκέπτες των Volta Fun Town θα εφοδιάζονται με μαρκαδόρους, ξυλομπογές, glitters και θα ζωγραφίζουν τα δικά τους χειροποίητα στολίδια. Στη συνέχεια θα στολίζουν τα δέντρα των πάρκων και με αυτό τον τρόπο, στις 31 Δεκεμβρίου τα Volta Fun Town θα είναι στολισμένα με μοναδικές δημιουργίες ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν απίθανα δώρα.

Η μαγεία όμως για τους μικρούς μας φίλους δεν σταματάει εδώ…

Ατελείωτες βόλτες στο Carousel και στο τρενάκι, περιήγηση σε διάφορες πόλεις με το baby kart, κόλπα και ακροβατικά στο τραμπολίνο, μυστική εξερεύνηση των εντυπωσιακών παιχνιδοκατασκευών, του πολύχρωμου μπισκοτόσπιτου και του πειρατικού καραβιού είναι μόνο κάποιες από τις δραστηριότητες των μαγικών ψυχαγωγικών πάρκων, ενώ οι πιο τολμηροί μπορούν να βιώσουν μία αξέχαστη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας με το VRide και να μεταφερθούν σε έναν συναρπαστικό ψηφιακό κόσμο!

Τα φετινά Χριστούγεννα θα σας μείνουν αξέχαστα γιατί τα Volta Fun Town γνωρίζουν πως να δημιουργούν τις πιο όμορφες παιδικές αναμνήσεις!

volta

Σημεία συνάντησης:Volta Fun Town: Athens Metro Mall (2ος και 3ος όροφος), Athens Heart, Avenue, Μαρίνα Φλοίβου και Sports Park στα Σπάτα

Leave a Reply