Η ΑΝΝΑ ΚΑΙ Η ΕΛΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν όλα τα κορίτσια, μικρά και μεγάλα, που νιώθουν πριγκίπισσες σε μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων με πρωταγωνίστριες τις αγαπημένες σας πριγκίπισσες.

Κλασικές, μοντέρνες, μαχητικές, δυναμικές, επικές, αστείες, ρομαντικές, οι Πριγκίπισσες της Disney είναι ηρωίδες βγαλμένες από τη φαντασία που γνωρίζουν πώς να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Όποια κι αν προτιμάς, τη Χιονάτη, τη Σταχτοπούτα, την Αυγή, την Μπελ, την Άριελ, την Τιάνα, την Ποκαχόντας, τη Μουλάν, τη Ραπουνζέλ, τη Μέριντα ή την Έλσα από το Ψυχρά κι Ανάποδα, ένα είναι σίγουρο: Θα σου δείξει πώς τα όνειρά σου μπορούν να βγουν αληθινά!

0013392_195

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, από τις 12:30 έως τις 3 το μεσημέρι, ελάτε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να ζήσετε ξανά τη μαγεία της ταινίας Ψυχρά κι Ανάποδα της Disney.

Ακολούθησε την ατρόμητη Άννα σε ένα επικίνδυνο ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και συγκίνηση. Θα καταφέρει να βρει την αδερφή της την Έλσα και να σώσει το βασίλειο της Αρεντέλα από τον επικίνδυνο χειμώνα; Στο ταξίδι μας θα συναντήσουμε όλους τους χαρακτήρες της ταινίας, από τον πρίγκιπα Χανς και τον παγοπώλη Κριστόφ μέχρι τον αστείο Όλαφ! Ανάμεσα στη φαντασία και το όνειρο θα ταξιδέψουμε σε μέρη μαγικά και παγωμένα και θα καταλάβουμε πόση δύναμη μπορεί να κρύβει η αγάπη.

Ετοιμάσου για κατασκευές, θέατρο, face painting, πολύ παιχνίδι, λίγο κρύο και φυσικά πράξεις αγάπης για να ζεστάνουμε τις καρδιές μας! Η ηθοποιός Ειρήνη Κουμπαρούλη και η εικαστικός Γεωργία Σουβατζή θα ταξιδέψουν μαζί μας στο βασίλειο της Αρεντέλα.

Για παιδιά από 5 έως 105 ετών
Είσοδος ελεύθερη
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr

Πολυχώρος Μεταίχμιο

Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Leave a Reply