2Η ΕΚΘΕΣΗ HELLAS PLAYMOBIL CUSTOMIZERS

thumbnailΗ ομάδα Hellas Playmobil Customizers απαρτίζεται από συλλέκτες του αγαπημένου μας παιχνιδιού μικρών και μεγάλων. Όλοι μαζί εκθέτουν ακόμα μια χρονιά στο κοινό τις συλλογές τους, τα διοράματα τους, όπως λέγονται, με πολλαπλή θεματολογία, ξετυλίγοντας ένα μαγικό κόσμο που στόχο έχει να «ταξιδέψει» τη φαντασία μικρών και μεγάλων.

thumbnail (3)Η Αρχαία Αίγυπτος, ο Λοχαγός Μαρκ με τους θρυλικούς «Λύκους του Οντάριο», οι τρεις Σωματοφύλακες, Ο Οδυσσέας και οι σειρήνες, Μακεδόνες εναντίον Ρωμαίων, οι θεοί του Ολύμπου, η Άλωση της Πόλης, ο Μικρός Πρίγκιπας, η Μάχη στα Δερβενάκια, το Τείχος του Αδριανού και φυσικά μια ολόκληρη Playmobil πολιτεία σε κλασικούς, vintage ρυθμούς… Όλα ζωντανεύουν για να θυμίσουν στους μεγάλους πως κάποτε υπήρξαν παιδιά και για να ταξιδέψουν τα παιδιά στην ιστορία και στη φαντασία, μέσα από τη δημιουργικότητα που προσφέρει η χαρά του παιχνιδιού.

thumbnail (1)Η έκθεση είναι ανεξάρτητη με την εταιρεία PLAYMOBIL, όλες οι συλλογές είναι ιδιωτικές και δεν θα υπάρχει κανένα κέρδος ή χρηματική συναλλαγή. Πρόκειται για μια προσπάθεια των συλλεκτών να δείξουν τη δουλειά – χόμπι τους στις αγαπημένες φιγούρες μικρών και μεγάλων.

Μπορείτε να δείτε τα διοράματα της ομάδας στο YouTube κανάλι τους «Hellas Playmobil Customizers».

Hellas Playmobil Customizers2η Έκθεση Hellas Playmobil Customizers

Πότε: Παρασκευή 22 έως και Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 από τις 9.00 έως τις 21.00

Πού: ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού).

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Leave a Reply