Οι TOP AGENTS ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΧΘΗΡΟ DR.DRONE!

top agentsOι Top Agents της PLAYMOBIL επέστρεψαν και αμέσως χρειάστηκε να αναλάβουν την πρώτη δύσκολη αποστολή τους. Ο Dr. Drone σπέρνει την καταστροφή στον κόσμο και οι Top Agents είναι έτοιμοι για να τον αντιμετωπίσουν!

Στο Αρχηγείο του ο Dr. Drone καταστρώνει ύπουλα σχέδια με στόχο να εξολοθρεύσει τους Top Agents! Με τη βοήθεια του Mega Drone και των διπλών του πυραύλων, μεταμορφώνεται σε ιπτάμενη απειλή, ενώ στο Όχημα Pickup κρύβει μια φοβερή ανακάλυψη: το Drone D-1!

Οι ατρόμητοι Τop Agents είναι έτοιμοι να τον πολεμήσουν με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό τους. Ο Πράκτορας Π με το κατασκοπευτικό του όχημα, κατάλληλο για αποστολές στην ξηρά, στον αέρα και στο νερό, μαζί με τη Jet Girl και το Θωρακισμένο όχημα της Spy Team επιτίθενται στους αντιπάλους! Όσο για τα ενοχλητικά Drones; Θα τα καταστρέψει ο Πράκτορας ΤΕΚ με το όχημα που μεταμορφώνεται σε ρομπότ. Θα καταφέρουν άραγε οι Top Agents να σώσουν τον κόσμο;

Τώρα, κάθε «μικρός κατάσκοπος» μπορεί να φέρει σε πέρας συναρπαστικές αποστολές με τη βοήθεια των Top Agents. Με έξυπνα εργαλεία, όπλα και αχτύπητα οχήματα που μεταμορφώνονται, η νέα σειρά της PLAYMOBIL θα χαρίσει πολλή δράση και ώρες διασκέδασης σε όλα τα παιδικά δωμάτια!

playmobil

Για παιδιά ηλικίας 6+ ετών.

9250 Αρχηγείο του Dr. Drone

9251 Ρομπότ του Πράκτορα ΤΕΚ

9252 Κατασκοπευτικό όχημα του Πράκτορα Π

9253 Ιπτάμενο Mega Drone

9254 Όχημα Pickup του Dr. Drone

9255 Θωρακισμένο όχημα της Spy Team

Leave a Reply