ΠΑΙΧΝΙΔΟΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ BURGER PROJECT

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι και επιστρέψουν τα παιδιά στα θρανία, το athens heart mall και το κατάστημα παιχνιδιών / σχολικών ειδών Γκούφη Σταρ οργανώνουν το μεγαλύτερο παιχνιδοπάρτι για τους μικρούς τους φίλους.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 10:00-15:00, στην παιδική γωνιά του athensheart mall, στο 1ο επίπεδο, τα παιδιά θα ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία! Θα παίξουν με τα αγαπημένα τους παιχνίδια και ήρωες, όπως τα Hot Wheels, τη Barbie, τα Mega Bloks και τα Play-Doh. Θα συμμετέχουν σε απίθανα διαδραστικά παιχνίδια παρέα με τη Mαγεμένη πυξίδα και θα κερδίσουν απίθανα δώρα Χελωνονιντζάκια, Very Bella, αγαπάκια Zelfs και Trash Pack Σκουπιδοπαρέα.

Τα ντεσιμπέλ θα ανέβουν όταν θα αναλάβουν δράση οι Burger Project. Το νεανικό συγκρότημα θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους με μια μεγάλη live συναυλία. Θα μυηθούμε στα μυστικά του χορού, θα τραγουδήσουμε και θα γελάσουμε με την καρδιά μας.

Περιμένουμε εσάς και τους δικούς σας «μικρούς ήρωες» για τέσσερις ώρες ατελείωτου ξέφρενου παιχνιδιού, γνωριμία με τους αγαπημένους τους ήρωες, ζωντανή μουσική, χορό, εκπλήξεις και δώρα.


athens heart Mall
Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας 

Leave a Reply