ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ AVENUE. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

52724385_2361508573882247_4067925347524411392_n (1)Απόκριες στο AVENUE! Ανακαλύψτε στα καταστήματά του μοναδικές στολές, χαρούμενα αξεσουάρ και ό, τι άλλο χρειάζεστε για τις Απόκριες και αφήστε τα παιδιά να απολαύσουν την μοναδική διαδραστική, αποκριάτικη περιπέτεια “Επιχείρηση Κλεοπάτρα”.

Για δύο Παρασκευές 22/2 και 1/3 από τις 16.30-20.30 και δύο Σάββατα 23/2 και 2/3 από τις 11.30-19.30 στη μικρή πλατεία του AVENUE, έρχεται μια μοναδική διαδραστική περιπέτεια για τους μικρούς μας φίλους!

Τα παιδιά θα πρέπει να λύσουν γρίφους χρησιμοποιώντας παπύρους. Έπειτα, να αποκρυπτογραφήσουν ιερογλυφικά χιλιάδων χρόνων. Και φυσικά… να ξεφαντώσουν μαθαίνοντας τον Αποκριάτικο Χορό της Κλεοπάτρας.

Οι μικροί συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο ομάδες για να αποκρυπτογραφήσουν και να λύσουν τους γρίφους… Για να δούμε ποιος θα τα καταφέρει πρώτος! Να ξέρετε, πάντως, πως μόνο η παντοτινή σοφία των παιδιών θα λύσει το μυστήριο!

Δείτε το event στο facebook εδώ.

1

Οι πρωταγωνιστές:

Η Κλεοπάτρα

Ξακουστή σε όλο τον κόσμο για την εντυπωσιακή ομορφιά της και όχι μόνο, ναζιάρα και τσαχπίνα, με όπλα την εξυπνάδα και την ισχυρή της θέληση προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της πυραμίδας και να φέρει την ειρήνη στον κόσμο. Είναι εξαιρετική χορεύτρια και τρελαίνεται για πειράγματα, φάρσες και παιχνίδια!

Ο Ιούλιος Καίσαρας

Ο μεγάλος Ρωμαίος Αυτοκράτορας. Διάσημος για την ευφυΐα του και τις μοναδικές στρατηγικές του ικανότητες. Σκοπός του να λύσει το μυστήριο της πυραμίδας. Θαυμαστής των ομαδικών παιχνιδιών και φυσικά των μεγάλων Αποκριάτικων Παρελάσεων!!!

Ο Καμηλιέρης

Είναι αυτός που θα οδηγήσει τα παιδιά με τις «φανταστικές» του καμήλες στην Αίγυπτο. Θα τους δώσει τα απαραίτητα αξεσουάρ για να μεταμορφωθούν σε Ρωμαίους στρατηγούς και σε Αιγύπτιες αυτοκράτειρες. Και μέσα από την μαγική είσοδο θα μεταφέρει τα παιδιά στον χώρο της δράσης!

Ο Καίσαρας ετοιμάζει τον μεγαλοπρεπή στρατό του, εμφανίζεται με την εντυπωσιακή του στολή και προσκαλεί τους μικρούς επισκέπτες να τον βοηθήσουν να βρει τη λύση.

Η Κλεοπάτρα όμως θέλει να φτιάξει αυτή την καλύτερη στρατιά για να ξεχωρίσει και έχει ήδη συγκεντρώσει πλήθη που μαγεύονται στην όψη της.

Ο στρατός του Καίσαρα φοράει Ρωμαϊκό στεφάνι και αυτός της Κλεοπάτρας την Αιγυπτιακή τιάρα! Και οι δύο ήρωες είναι αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο.

Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, περιπέτεια, γέλιο και αποκριάτικο ξεφάντωμα, τα παιδιά θα καταλάβουν πως μόνο αν συνεργαστούν όλοι μαζί, θα βρουν την λύση!

Η Αίγυπτος και τα μυστικά της μόνο στο AVENUE!!!

Απόκριες στο AVENUE- Επιχείρηση Κλεοπάτρα

Για δύο Παρασκευές 22/2 και 1/3 από τις 16.30-20.30 και δύο Σάββατα 23/2 και 2/3 από τις 11.30-19.30 στη μικρή πλατεία του AVENUEπάνω από το JUMBO 

mail

Leave a Reply