Η ΑΝΟΙΞΗ ΞΥΠNΑ ΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ SMART PARK

Με μια παλέτα δημοφιλών θεατρικών παραστάσεων για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά καλωσορίζει το πιστό κοινό του και αυτήν την περίοδο το αγαπημένο εμπορικό πάρκο της Αττικής. Shop, play, enjoy και η ευκαιρία για τους επισκέπτες να ζήσουν το ξεχωριστό concept της shopping εμπειρίας και open air δημιουργικής ψυχαγωγίας σ’ ένα ξεχωριστό σκηνικό φύσης, χρωμάτων και ανοιξιάτικων αρωμάτων συνδυάζεται μοναδικά με 5 εντυπωσιακές θεατρικές παραστάσεις που, από το πολύβουο downtown της Αθήνας,  καταφθάνουν στη χαλαρωτική «αγκαλιά» του κλειστού θεατρικού Θόλου του Smart Park!

Πρεμιέρα, για τις Σαββατιάτικες στο σύνολό τους παραστάσεις, στις 22/3 με το διαδραστικό performance 4 παραμυθιών των Κραουνάκη – Νικολακόπουλου, «Σπείρα Σπείρα με Σπιρούνια».  Στις 29/3 ανεβαίνει το σύγχρονο μουσικό παραμύθι  «Η Τελεία», σε σκηνοθεσία Δ. Μπογδάνου, με πολλά παιδαγωγικά βραβεία και χρήση new media. Στις 5/4 το κουκλοθέατρο της ομάδας Κούκλο Μούκλο παρουσιάζει «Τα Μαγικά Καρυδότσουφλα», ένα επίκαιρο θεατρικό  για τις αξίες της ζωής και τη δύναμη της φιλίας. Στις 12/4 παιδιά και έφηβοι θα απολαύσουν το αντιρατσιστικό έργο του Θεάτρου Πορεία «Μια γιορτή στου Νουριάν», με θέμα την συμφιλίωση διαφορετικών πολιτισμών. Τέλος, στις 29/4, οι Burger Project  «ξαναχτυπούν» μουσικά με την εκπαιδευτική παράσταση «Μαμά θα κάνω μπάντα Vol 2!», σε μια extravaganza ρυθμού και μουσικής φαντασίας. Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 13:30.

10296611_10152310473561391_1625427955138239527_n

Το Smart Park συνεπές στο κοινωνικά υπεύθυνο έργο του, κρατά το εισιτήριο των παραστάσεων πολύ χαμηλά, στα 4 ευρώ και, κυρίως, προσφέρει όλα τα έσοδα από τις παραστάσεις για την κάλυψη των αναγκών του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμβάλλοντας στην προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών.

‘Άνοιξη και Smart Park συγκεντρώνουν  τη θετική τους ενέργεια και χαρίζουν σε όλη την οικογένεια ακόμη μια ευκαιρία για βόλτα στην υπέροχη εξοχή και τους πράσινους διαδρόμους του πάρκου, ανάμεσα σε top brand stores, ιδανικά για εκπληκτικές αγορές και διασκέδαση, στην πιο αισιόδοξη και φωτεινή εποχή του χρόνου!

Σχετικά με τις τις εκδηλώσεις, τις προσφορές, τους διαγωνισμούς και τα νέα του Smart Park δείτε στο facebook:  www.facebook.com/SmartPark.com.gr

SMART PARK

Leave a Reply