2ο BOBOS ARTS FESTIVAL: ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Bobos Arts FestivalΤην Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου το The Hub Events παρουσιάζει το δεύτερο παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ Bobos Arts Festival, το οποίο επιστρέφει ανανεωμένο με ένα πλούσιο πρόγραμμα, στον πολυχώρο Μεταλλουργείο στο κέντρο της Αθήνας. Μουσική, θέατρο, εικαστικά εργαστήρια και δημιουργικό παιχνίδι συνθέτουν μια ιδιαίτερη φεστιβαλική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Το Bobos Arts Festival είναι μια μέρα αφιερωμένη στην τέχνη και τον πολιτισμό για τα παιδιά. Το φεστιβάλ, που απευθύνεται σε παιδιά από 2 έως 12 ετών και τους γονείς/συνοδούς τους, περιλαμβάνει εικαστικές δράσεις, δημιουργικό παιχνίδι και πολλές ακόμα εκπλήξεις σε μια μεγάλη γιορτή για το παιδί, τον πολιτισμό και τις τέχνες.

Christos Thiveos

Στην open air σκηνή του Bobos Arts Festival θα ανέβουν:

  • Ο μοναδικός Χρήστος Θηβαίος με τα «Παιδικά Αγαπημένα», μια ξεχωριστή συναυλία με επιλογές τραγουδιών από τους πιο αγαπημένους παιδικούς δίσκους των τελευταίων χρόνων («Τεμπέλης δράκος», «Τραγουδάκια γάλακτος», «Τα μυστικά του κήπου» κ.ά.).
  • Η βραβευμένη θεατρική ομάδα Κοπέρνικος με «Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή», μια παράσταση για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη συνέπεια των πράξεών μας, αλλά και τις συνθήκες που επιτρέπουν στο ψέμα να ανθίσει. Από τους δύο φορές βραβευμένους με το Α’ Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Παιδικού Θεατρικού Έργου, Άγγελο Αγγέλου και Έμη Σίνη.

    ermisfinalcorrectionpdf

  • Το φωνητικό σύνολο 8tetto με την διαδραστική χιουμοριστική παράσταση «Τι τρέχει με την όπερα;», η οποία θα φέρει με τον πιο ευχάριστο τρόπο τα παιδιά σε επαφή με τον μαγικό –αλλά και ενίοτε παρεξηγημένο– κόσμο της όπερας.
  • Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα World Voice του British Council, στο οποίο τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μουσική, παίζοντας και συμμετέχοντας ενεργά.
  • Η πρωτότυπη ζογκερική παράσταση «Το Μαγικότσιρκο» της ομάδας Kokoika.
  • Η βραβευμένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων Άλκηστη Χαλικιά με το παραμύθι «Το κουτί του Σιλάν» (εκδ. Ίκαρος).

Ti trexei me tin opera_8tetto

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ, επισκεφθείτε το www.bobosartsfestival.com
Πληροφορίες:
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, 11.30πμ – 7.00μμ
Μεταλλουργείο, Πειραιώς 127, Αθήνα
Στάση μετρό: Κεραμικός
Τηλέφωνο: 210 3411009, 698 6008523

Γενική είσοδος: 15€
Προπώληση: 12€
Early bird (έως 15/9): 10€
Προπώληση εισιτηρίων στο Viva.gr και στα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης

Leave a Reply