ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Το κατσικάκι με τη γραβάταΟι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Ιωάννας Μπαμπέτα Το κατσικάκι με τη γραβάτα το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018, στις 12:30 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
(Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Ο Ηλίας, το κατσικάκι το πιο μικρό, άραγε είναι άτυχο ή τυχερό;
Στην ιστορία γίνονται πολλά, άλλοτε άσχημα κι άλλοτε καλά.
Εμείς, παιδιά, σε κατσικάκια θα μεταμορφωθούμε και σε θεατρικό θα πρωταγωνιστούμε.
Γραβάτα θα φορέσουμε στον λαιμό και θα μπούμε μέσα στο βιβλίο αυτό.
Θα γελάσουμε και θα φωνάξουμε δυνατά.
Θα παίξουμε και θα χορέψουμε τρελά!
Μέχρι να κουραστούμε πολύ και να δώσουμε της καληνύχτας, το πιο γλυκό φιλί!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
Για παιδιά από 3 ετών
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail:
polychoros@metaixmio.gr

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Το κατσικάκι με τη γραβάτα”: Ο Ηλίας είναι το κατσικάκι το πιο μικρό. Άραγε είναι άτυχο ή τυχερό; Άλλα έξι αδέρφια έχει που από τη μαμά συνέχεια βοήθεια ζητούν. Της λένε τα νέα τους, φωνάζουν και γελούν. Δυστυχώς, του Ηλία η φωνή δεν είναι αρκετά δυνατή. Ακόμα και τη μέρα που φόρεσε γραβάτα στον λαιμό, κανείς δεν έδωσε σημασία, κι ας είχε ρόλο πρωταγωνιστικό. Στην ιστορία γίνονται πολλά… φώτα, χειροκροτήματα, δάκρυα αλλά και φιλιά. Στο τέλος όμως όλοι ζουν καλά!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ Μικρές Καληνύχτες: Μια φορά κι έναν καιρό… δηλαδή χτες ή σήμερα ή και αύριο… Νάνοι και νεράιδες, δράκοι, μάγισσες και βασιλιάδες πάνε κι έρχονται ανάμεσα στα παραμύθια και στην αλήθεια. Δρόμο παίρνουν και δρόμο αφήνουν, φτάνουν στις άκρες του κόσμου κι ύστερα πάλι γυρίζουν πίσω. Και τέλος ζούνε και ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα! Για παιδιά μικρά με μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς με πολλή όρεξη! Ιστορίες που διαβάζονται μέσα σε δέκα λεπτά!

Leave a Reply