ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΞ ΜΠΡΑΛΙΕΡ: ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΣΕΙΡΑΣ «ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΗ»

Μαξ ΜπράλιερΤα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε διαδικτυακή διαδραστική εκδήλωση με αφορμή την μπεστ σέλερ σειρά βιβλίων του Μαξ Μπράλιερ Τα τελευταία παιδιά στη Γη.

Οι φαν της σειράς το γνωρίζουν καλά: Ο Τζακ Σάλιβαν είναι ο απόλυτος ήρωας της νέας εποχής! Μαζί με την παρέα του, τα τελευταία παιδιά της Γης, δίνουν τρομερές μάχες ενάντια σε ζόμπι και κτηνώδη τέρατα στην προσπάθειά τους να σώσουν τον κόσμο. Ο Αμερικανός συγγραφέας Μαξ Μπράλιερ, εμπνευστής και δημιουργός της δημοφιλούς σειράς, με αφορμή την έκδοση του νέου έβδομου βιβλίου Η κούρσα της αποκάλυψης θα μας αποκαλύψει τα πάντα live για τη συνέχεια της ιστορίας του και τις νέες προκλήσεις με τις οποίες θα βρεθούν αντιμέτωποι οι ήρωές του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με διαδοχική μετάφραση. Στο τέλος θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση και ερωτήσεις.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, συντονιστείτε στις 18/11/2021, στις 7 μ.μ., στο #PublicEventsGoSocial. Ο Τζακ και οι φίλοι του ψάχνουν για συμμάχους. Σας περιμένουν για να εξακριβώσουν πόσο καλά τους γνωρίζετε και αν είστε κατάλληλοι για να γίνετε βοηθοί τους.
Μπείτε στη νέα εποχή και ετοιμαστείτε για τερατο-αποκαλύψεις! Για παιδιά από 8 ετών και τους γονείς τους.

Leave a Reply