Εκδήλωση για παιδιά με αφορμή το βιβλίο «Στην εποχή των δεινοσαύρων» από τη σειρά «Ο μικρός δράκος Καρύδας»

Στην εποχή των δεινοσαύρωνΟι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου συμμετέχουν στον Περίπατο Βιβλίου και σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση για παιδιά με αφορμή το βιβλίο του Ίνγκο Ζίγκνερ Στην εποχή των δεινοσαύρων το Σάββατο 22 Απριλίου 2023, στη 1 μ.μ., τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Με οδηγό τον μικρό δράκο Καρύδα ταξιδεύουμε στον καιρό της Κιμωλίας, 65.000.000 χρόνια πριν, και ανακαλύπτουμε τα μυστικά των δεινοσαύρων. Αλήθεια, γνωρίζεις αν μπορεί ένας τυραννόσαυρος να είναι χορτοφάγος; Ήρθε η ώρα να το ανακαλύψεις!

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Ο μικρός δράκος Καρύδας, η Ματίλντα και ο Όσκαρ κάθονται και κουβεντιάζουν για επικίνδυνα και άγρια ζώα. «Ο τυραννόσαυρος ήταν το πιο τρομερό άγριο θηρίο που έζησε ποτέ» λέει ο Καρύδας. «Σιγά τ’ αυγά! Οι φαγανόδρακοι είναι εκατό φορές πιο τρομεροί από τους τυραννόσαυρους. Ό,τι στοίχημα θέλεις πως τον κάνω με τα κρεμμυδάκια εγώ τον τυραννόσαυρο!» λέει ο Όσκαρ. «Εντάξει, πάει το στοίχημα!» λέει ο Καρύδας και βγάζει από την τσέπη του το χρονολέιζερ. Έτσι οι τρεις φίλοι ταξιδεύουν στην εποχή των δεινοσαύρων. Και μια απίστευτη περιπέτεια αρχίζει…

Για παιδιά από 5 ετών
Σχεδιασμός και εμψύχωση: Κατερίνα Σταυροπούλου και Κούλα Πανάγου, παιδαγωγοί
Είσοδος ελεύθερη με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής στο 211 3003500 (εσωτ. 580) και στο polychoros@metaixmio.gr.

Η εκδήλωση εντάσσεται στον Περίπατο Βιβλίου που διοργανώνει η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.

Leave a Reply