ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο ΙΑΝΟS μάς προσκαλούν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, στις 12.00 το μεσημέρι, στην παρουσίαση της σειράς των εκπαιδευτικών βιβλίων:

– Από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό,

– Νέο Μπλε Τετράδιο Πρώτης Γραφής

– Φύλλα εργασίας Γλώσσας & Μαθηματικών (Α – ΣΤ’ τάξεις)

– Γρήγορα Τεστ Γλώσσας & Μαθηματικών (Α – ΣΤ’  τάξεις)

754e86585c72521f2570e23345f0861e

Μέσω της εξειδικευμένης παρουσίασης των βιβλίων θα δοθεί η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς  να ενημερωθούν για το σκοπό της κάθε σειράς και να δουν πώς με πρακτικές μεθόδους μπορούν να οργανώσουν και να εμπλουτίσουν τη διδασκαλία του μαθήματος. Επιπλέον, οι γονείς θα δουν πώς θα μπορέσουν να ενισχύσουν και να κατευθύνουν καλύτερα τα παιδιά στην καθημερινή τους μελέτη.

Για τα βιβλία θα μιλήσουν οι εκπαιδευτικοί και συγγραφείς των βιβλίων Ευαγγελία Δεσύπρη και Γιάννης Ζαχαρόπουλος. Θα δοθεί δωρεάν ενδεικτικό υλικό από το περιεχόμενο των βιβλίων. Μετά το τέλος της παρουσίασης, θα γίνει ενημέρωση για τις μαθητικές συγγραφικές ομάδες “ΜΙΚΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΜΟΙ”.

Το πρόγραμμα μέσα από έναν ειδικά διαμορφωμένο διαδικτυακό τόπο, δίνει κάθε χρόνο τη δυνατότητα σε συγγραφικές ομάδες διαφορετικών δημοτικών σχολείων να συνεργαστούν μεταξύ τους για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου παιδικού μυθιστορήματος. Συντονιστής του Προγράμματος είναι ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας Γιάννης Ζαχαρόπουλος. Με την αγορά κάθε εκπαιδευτικού βιβλίου των παραπάνω σειρών θα υπάρχει έκπτωση 10% και δώρο το βιβλίο ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ από την μαθητική συγγραφική ομάδα ΜΙΚΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΜΟΙ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με απαραίτητη κράτηση θέσης στο email: [email protected]

Πληροφορίες: Μαρία Γεροσίδερη, 210 2816134, εσ. 817

Leave a Reply