ΤΟ ΦΤΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΞΕ-ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

Το φτεράκιΤο Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στις 13:00, οι εκδόσεις Πατάκη και ο Παιδικός ΙΑΝΟS παρουσιάζουν στα παιδιά από 4 ετών και στους μεγάλους το βιβλίο Το Φτεράκι της Βάσιας Παρασκευοπούλου. Η συγγραφέας, μαζί με την εικονογράφο του βιβλίου Πέρσα Ζαχαριά, θα μας ταξιδέψουν στις σελίδες του.

Ελάτε να ακολουθήσουμε την ξέφρενη πτήση του μικρού φτερού, που για πρώτη φορά ανακαλύπτει τον κόσμο, και μαζί του να απολαύσουμε μια συναρπαστική περιπέτεια. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Βάσια Παρασκευοπούλου

Βάσια Παρασκευοπούλου


Πέρσα Ζαχαριά

Πέρσα Ζαχαριά

IANOS
Σταδίου 24, Αθήνα

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Τι συμβαίνει άραγε όταν ένα ελαφρύ αεράκι παρασέρνει ένα… μικρό φτερό σε μια μεγάλη περιπέτεια στον κόσμο; Μια γιαγιά που πλέκει δαντέλες από αφρό, ένας δεινόσαυρος που ψάχνει για οδοντογιατρό, ένας λαγός που χορεύει έξοχα τανγκό, ένας κύριος που αναζητάει τον χαμένο θησαυρό και τόσα άλλα, σε μια ιστορία που αφηγείται την ξέφρενη πτήση ενός μικρού φτερού που για πρώτη φορά ανακαλύπτει τον κόσμο. Μια ιστορία για τον φόβο του αγνώστου, αλλά και για τη χαρά της εξερεύνησης! Μια ιστορία για τη χάρη της ελαφρότητας και για όσα… φέρνει ο άνεμος!

Leave a Reply