ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

Οι ομπρελίτσεςΗ Ελληνοεκδοτική και ο Παιδικός ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 11:00 το βιβλίο Οι Ομπρελίτσες  της Εύης Παλαιοκρασσά, σε εικονογράφηση της Μαριάννας Φραγκούλη. 

Δυο φίλες η Εύη και η Μαρία συναντήθηκαν κάτω από μια καλοκαιρινή ομπρελίτσα και συνεχίζουν αρκετά χρόνια μέχρι και σήμερα να είναι κολλητές όχι μόνο κάτω από καλοκαιρινές αλλά και χειμωνιάτικες ομπρελίτσες. Η Εύη Παλαιοκρασσά μαζί με την ομπρελίτσα φίλη της, Μαρία Σταματέρη, θα παρουσιάσουν την τρυφερή ιστορία αγάπης!

Η είσοδος στην εκδήλωση, που απευθύνεται σε παιδιά από  4 ετών και άνω, είναι ελεύθερη.

Παιδικός IANOS
Σταδίου 24, Αθήνα

omprelitses_salonia5

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Οι Ομπρελίτσες της Εύης Παλαιοκρασσά, εμπνευσμένες από τη διαχρονικότητα της αγάπης, κυκλοφορούν από την Ελληνοεκδοτική, σε εικονογράφηση της Μαριάννας Φραγκούλη. Ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών και χαρίστε ανεκτίμητα δώρα αγάπης που θα εντυπωσιάσουν… Όλοι κρατάμε από μία ομπρέλα. Όταν κάτω από αυτή βρίσκονται δυο μαζί, το ταξίδι, και με ήλιο και με βροχή,  είναι μαγικό!

img-20161204-wa0004

Λίγα λόγια τη συγγραφέα: H Εύη Παλαιοκρασσά γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά με καταγωγή από την Άνδρο. Ασχολείται με Ναυτιλιακά ενώ της αρέσει το θέατρο, το διάβασμα, ο χορός, η θάλασσα και η γιόγκα. Τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάστηκε με το ιντερνετικό ραδιόφωνο του Πειραιά. Από τον Δεκέμβριο του 2015 συνεχίζει τα μουσικά της ταξίδια μέσα από τον Fresh radio Athens. Η μουσική για εκείνη είναι Έρωτας και Αναμνήσεις… Δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς Έρωτα … χωρίς Μουσική …και χωρίς τις Ομπρελίτσες της!!! Βρες κι εσύ τη δική σου Ομπρελίτσα και ζήσε τον Έρωτα και την Αγάπη μαζί!

omprelitses_salonia5

Λίγα λόγια για την εικονογράφο: Η Μαριάννα Φραγκούλη γεννήθηκε στην Αθήνα, το καλοκαίρι του 1988. Από τότε που θυμάται τον εαυτό της κρατούσε ένα μολύβι στα χέρια και ζωγράφιζε τα πάντα…προσπαθώντας να αφήσει το καλλιτεχνικό της αποτύπωμα. Όσο μεγάλωνε το «μικρόβιο» της ζωγραφικής την κυνηγούσε σε κάθε βήμα της. Σίγουρη πια πως αυτό που ήθελε να κάνει στη ζωή της ήταν να εικονογραφεί παραμύθια για παιδιά, το 2007-2010 φοίτησε στη σχολή ΑΚΤΟ, στην ειδικότητα Sketch, Comic, Cartoon. Παράλληλα με τις σπουδές της, το διάστημα 2009/2010 παρακολούθησε εντατικά μαθήματα στην εικονογράφηση παιδικού βιβλίου. Έχει συμμετάσχει σε έκθεση ζωγραφικής τον  Γενάρη του 2016. Ονειρεύεται οι φανταστικοί της φίλοι και ήρωες να παίρνουν «ζωή» σε όμορφες ιστορίες, όπως στο βιβλίο Οι Ομπρελίτσες, που είναι  η πρώτη της εικονογράφηση βιβλίου.

Leave a Reply