Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ|ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Παράλληλα με την ομώνυμη ταινία, που προβάλλεται αυτές τις ημέρες στους κινηματογράφους σε διανομή Feelgood (και την οποία συστήνουμε ανεπιφύλακτα), από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το βιβλίο Ο Καλόσαυρος, που ανήκει στη σειρά Disney / Μαγικός Κόσμος και απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών και άνω.

Πρόκειται για μια τρυφερή, συναρπαστική και συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης με δυο αξιολάτρευτους πρωταγωνιστές, ένα μικρό φοβητσιάρη δεινόσαυρο κι ένα πρωτόγονο αγόρι, χωρίς οικογένεια!

Σε έναν κόσμο φανταστικό, όπου οι δεινόσαυροι συγκυριακά δεν έχουν εξαφανιστεί και συνυπάρχουν με τους ανρθώπους {μιας και ο γνωστός τοις πάσι κομήτης που τους εξαφάνισε πέρασε ξυστά από τη Γη, αλλά δεν την ακούμπησε}, ένας νεαρός απατόσαυρος γεμάτος φοβίες, ο Άρλο, χάνει τον πατέρα του σε ένα τραγικό ατύχημα την ώρα που οι δυο τους κυνηγούν ένα αγόρι των σπηλαίων. Ο ίδιος και το αγόρι, που ονομάζεται Σπόρος, πέφτουν σ’ ένα ποτάμι και παρασύρονται μακριά. Στη διάρκεια του δύσκολου ταξιδιού της επιστροφής τους, ο Άρλο και ο Σπόρος θα γίνουν φίλοι και θα αντιμετωπίσουν μαζί τους κινδύνους με τους οποίους θα βρεθούν αντιμέτωποι.

Μπορείτε να γνωρίσετε όλους τους πρωταγωνιστές του βιβλίου (και της ταινίας) και να παίξετε μαζί τους εδώ!

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν:

Σταχτοπούτα
Η Πεντάμορφη και το Τέρας
Μαλλιά κουβάρια
Αυτοκίνητα
Αυτοκίνητα 2
Brave
Ραλφ: Η επόμενη πίστα
Ψάχνοντας τον Νέμο
Η μικρή γοργόνα
Μπαμπούλες Πανεπιστημίου
Αεροπλάνα
Αεροπλάνα 2 Ιπτάμενοι πυροσβέστες
Ψυχρά κι ανάποδα
Αλαντίν
Η Ωραία Κοιμωμένη
Τα μυαλά που κουβαλάς
Η Χιονάτη και οι εφτά νάνοι

Leave a Reply