Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΠΛΑΤΣ ΣΤΑ PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Οι εκδόσεις Διάπλαση και τα Public Συντάγματος μάς προσκαλούν στην παρουσίαση του παραμυθιού της Μαρίας Σούμπερτ “Ο Φούρναρης Πλατς” (εικονογράφηση Φωτεινής Τίκκου), το Σάββατο 14 Μαΐου, στις 12.00 το μεσημέρι.
02page_fournaris_plats
Ελάτε να παίξουμε με τον Πλατς, να φανταστούμε τι μπορεί να πλάσει ένας φούρναρης, να γεμίσουμε το μαγικό σακούλι με καρβέλια ψωμί και να περιπλανηθούμε στο μαγικό κόσμο της φαντασίας! Με διαδραστικό παιχνίδι και αφήγηση θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε τον ουρανό με τ’ άστρα!
cover_fournarisSMALL
Λίγα λόγια για το βιβλίο: Ο Πλατς είναι φούρναρης, αλλά δεν του είναι αρκετό. Θέλει να αποκτήσει τον ουρανό με τ’ άστρα. Όταν εμφανίζεται στο χωριό ο ζητιάνος με το μαγικό σα­κούλι, η ζωή του Πλατς αλλάζει απότομα. Πόσα καρβέλια ψωμί χωράει πια αυτό το μαγικό σακούλι; Θα καταφέρει ο Πλατς να κερδίσει τον ουρανό με τ’ άστρα; Ένα παραμύθι για την επιθυμία τού να έχουμε όλο και περισσότερα και την αναζήτηση της ευτυχίας στα απλά πράγματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ http://www.diaplasibooks.gr/product-319.html

schubi3

Η Μαρία Σούμπερτ γεννήθηκε πριν πολλά χρόνια στη Γερμανία, αλλά μεγάλωσε και ζει στην Ελλάδα. Τρώει τζατζίκι, μουσακά και παστίτσιο, και παίζει με την Ειρήνη, την κόρη της. Δουλεύει κιόλας, αλλά κάνει μια δουλειά που της αρέσει πολύ και έχει πολύ παιχνίδι. Στον ελεύθερό της χρόνο γράφει βιβλία για μικρούς και μεγάλους. Από τις εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορεί και το πρώτο της παραμύθι ‘Του φεγγαριού η κόρη’, και μεταφράσεις γερμανικών παραμυθιών.

Leave a Reply