ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ|ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΙANOS

Οι εκδόσεις Διάπλαση και η συγγραφέας Κέλλυ Σταμουλάκη παρουσιάζουν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στις 13:00, στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ το βιβλίο Μόνο αν το πιστέψεις… το οποίο συνοδεύεται από CD.

Η συγγραφέας, οι ερμηνευτές των τραγουδιών και οι ηθοποιοί, θα σας ταξιδέψουν παρέα με τις νότες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σε μια ιστορία για την αυτοπεποίθηση, την τόλμη, τη μητρική αγάπη και την αποδοχή της διαφορετικότητας. Γιατί… Μόνο αν το πιστέψεις, τολμάς! Μόνο αν το πιστέψεις, νικάς!

Παίζουν και τραγουδούν: Ελένη Καστάνη, Ορέστης Τρίκας, Μυριέλλα Κουρεντή, Παύλος Εμμανουηλίδης, Παναγιώτης Σούλης, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Γιώργος Στεφανουδάκης, Ελένη Καρβέλη, Δάφνη Καφετζή, Έλενα Παπαδημητρίου, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Γιώργος Σαμαράς, Παναγιώτης Σαχάς.

Αφηγείται η Κέλλυ Σταμουλάκη

Είσοδος ελεύθερη

Για παιδιά από 4 έως 104 ετών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS CAFÉ

cover_mono_anto_pistepseis_big

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

ΚΕΛΛΥ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ | ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ   (με CD)

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ:  ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Οι κάτοικοι της Χώρας της Υποµονής ζούσαν ευτυχισµένοι, ώσπου ένας άνθρωπος που τα ήθελε όλα έβαλε σκοπό της ζωής του να ανατρέψει την ευτυχία τους. Με τον άπληστο χαρακτήρα του ρίχνει τους ήρωές µας σε µεγάλες περιπέτειες. Μέσα από απρόοπτα, τρικυµίες, θαλασσοµαχίες, δράση και ανατροπές καλούνται να ξεπεράσουν τα εµπόδια που τους περιµένουν.

Θα τα καταφέρουν τελικά να πάρουν πίσω αυτά που τους ανήκουν; Τι θα κάνουν µε τον δεινόσαυρο που φυλάει τα σύνορα της χώρας;

Ένα παραµύθι για την τόλµη και την αυτοπεποίθηση, όπου οι ήρωες  µαθαίνουν πως…

Μόνο αν το πιστέψεις, τολµάς!

Μόνο αν το πιστέψεις, νικάς!

Το βιβλίο περιέχει CD  µε αφήγηση, θεατρικούς διαλόγους και τραγούδια.

Leave a Reply