“Η ΜΑΓΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ” ΤΟΥ ΠΟΛ ΜΑΚΑΡΤΝΕΪ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΝΟ

Η μαγική πυξίδαΟι εκδόσεις Μεταίχμιο και ο παιδικός ΙΑΝΟS προσκαλούν τα παιδιά από 4 ετών στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου του Πολ Μακάρτνεϊ «Η μαγική πυξίδα», σε εικονογράφηση της Κάθριν Ντερστ και μετάφραση της Μάρως Ταυρή.

Της πυξίδας η βελόνα θα γυρίσει,
περιπέτεια μαγική θα ξεκινήσει…
ζουμ, μπανγκ, βζιν….
και όλα αλλάζουν.

Μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση παρακολουθούμε τις περιπέτειες του αρχηγού μαζί με τους μάγκες! Ταξιδεύουμε σε μέρη μακρινά, παίζουμε παιχνίδια κινητικά και θεατρικά και τέλος φτιάχνει ο καθένας τον δικό του παραμυθοχάρτη. Ένα βιωματικό εργαστήριο που απελευθερώνει τη φαντασία και μας ταξιδεύει σε μαγικούς προορισμούς.

Σχεδιασμός και εμψύχωση: Παιδαγωγική ομάδα Απ’ουσία

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 13:00, στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Η μαγική πυξίδα”: Ένας ατρόμητος παππούς εξερευνητής, τέσσερα εγγόνια πρόθυμα να τον ακολουθήσουν παντού και μια μαγική πυξίδα που επιφυλάσσει ένα σωρό περιπέτειες! Διασχίστε μαζί τους εξωτικές θάλασσες καβάλα στη ράχη ιπτάμενων ψαριών, καλπάστε σε άνυδρες κοιλάδες πλάι σε καουμπόηδες και βουβάλια και τρέξτε να γλιτώσετε από ορμητικές χιονοστιβάδες ψηλά στα ελβετικά βουνά! Μια μαγική περιπέτεια από τον θρυλικό Πολ Μακάρτνεϊ, που θα ταξιδέψει τους μικρούς αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο, πριν τους στείλει στα κρεβατάκια τους για ύπνο!

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Ο Πολ Μακάρτνεϊ στη διάρκεια της καριέρας του υπήρξε εξαιρετικά παραγωγικός και άσκησε τεράστια επιρροή. Στη δεκαετία του 1960 άλλαξε τον κόσμο με τους Beatles και στη συνέχεια έκανε σόλο καριέρα και συνεργάστηκε με καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης, χωρίς ποτέ να πάψει να είναι πρωτοποριακός. Έχει κερδίσει 18 βραβεία Grammy και το 1997 χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα της Αγγλίας για τις υπηρεσίες του στη μουσική. Ο Πολ ασχολείται επίσης με φιλανθρωπικά έργα και είναι περήφανος παππούς.

Leave a Reply