ΛΙΓΗ ΗΣΥΧΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Οι Εκδόσεις mamaya, ο Παιδικός ΙΑΝΟS και το πιο τριχωτό ροκ συγκρότημα «Άτακτα Καρότα» προσκαλούν τους μικρούς αναγνώστες στην παρουσίαση του βιβλίου Λίγη ησυχία, παρακαλώ! του Θανάση Γκιόκα και τους υπόσχονται να περάσουν καροτοαπίθανα. Ο Μάρκος ο λαγός και η παρέα του σας περιμένουν να χορέψετε, να παίξετε, να ζωγραφίσετε και να… καροτάρετε με τα «Άτακτα Καρότα».

Πότε: Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016, στις 13:00

Πόσο: Είσοδος ελεύθερη

Για παιδιά από 4 ετών και άνω.

ligi_isixia_parakalo

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Στο Μεγάλο Κουκουναρόδασος όλοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα γενέθλια της Θέκλας, της χελωνίτσας ταχυδρόμου, με ένα πάρτι έκπληξη. Όλοι; Όχι όλοι! Εκτός από τον Ιάσονα τον τυφλοπόντικα, που του αρέσει να χουζουρεύει στο μαλακό του κρεβατάκι και να φτιάχνει την αγαπημένη του πατατομανιταρόσουπα! Ο Μάρκος ο λαγός, ο καινούργιος γείτονας του Ιάσονα, είναι μουσικός και έχει μεγάλα σχέδια για το πάρτι της Θέκλας, αλλά και για τον γείτο νά του, τον Ιάσονα. Μετά από αυτό το πάρτι τίποτα δε θα είναι ίδιο στο Μεγάλο Κουκουναρόδασος!

thanasis_giokas

Ο συγγραφέας: Ο Θανάσης, όταν δε ζωγραφίζει κιθαρίστες λαγούς και τρομπονίστες κάστορες που ροκάρουν, παίζει με τις κόρες του και γρατζουνάει την  κιθάρα του όταν εκείνες τον αφήνουν. Εικονογραφεί παραμύθια, φτιάχνει κόμικς και του αρέσουν οι ιστορίες  που έχουν πολλή πλάκα! Η αγάπη του για τη μουσική και την εικονογράφηση τον οδήγησε σε ένα Κουκουναρόδασος και εκεί ανακάλυψε μία απίθανη παρέα!

Leave a Reply