Ο ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ ΣΤΙΛΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, στις 12.00 μ.μ., ο Τζερόνιμο Στίλτον και οι Εκδόσεις Κέδρος μάς περιμένουν στον Ευριπίδη στην Κηφισιά για να αναζητήσουμε μαζί το χρυσό βιβλίο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο αγαπημένος μας ποντικός: “Φίλοι μου, σας περιμένω όλους για να σας αφηγηθώ με κάθε λεπτομέρεια τη νέα μου συναρπαστική περιπέτεια! Θα παίξουμε ένα υπέροχο ποντικοπαιχνίδι και 2 τυχεροί από εσάς θα κερδίσουν από ένα βιβλίο μου. Θα περάσουμε φανταστικά! Σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον!!!”

b210969

Λίγα λόγια για το βιβλίο, πάλι από τον ίδιο τον Τζερόνιμο: 

Αγαπητά μου τρωκτικά,

Εδώ στην Ποντικόνησο, όλα τα βιβλία μου έχουν γίνει μπεστ σέλερ. Πρόκειται για ξεκαρδιστικές περιπέτειες, πιο τρυφερές από τη φέτα , πιο νόστιμες από τη γραβιέρα και πιο αρωματικές από την παρμεζάνα…Είναι ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες, σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον.

“Όλα άρχισαν όταν ο παππούς Τορκουάτο μου ζήτησε να γράψω ένα ξεχωριστό βιβλίο: το Χρυσό Βιβλίο… Όπως ξέρετε, στον παππού δεν μπορείς να πεις όχι! Από τη στιγμή όμως που μου ζήτησε να γράψω εκείνο το βιβλίο, μου συνέβησαν ένα σωρό απρόοπτα: δε μου ερχόταν έμπνευση, μου έκλεψαν το κομπιούτερ όπου είχα όλα τα αρχεία μου…”

Τζερόνιμο Στίλτον: Αναζητώντας το Χρυσό Βιβλίο- Εκδόσεις Κέδρος
(για παιδιά από 6 ετών)

Πού: Ευριπίδης στην Κηφισιά (Κηφισίας 310, 2108075792)

Leave a Reply