ΜΙΑ ΚΑΜΠΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ

Το κλασικό πια βιβλίο Μια κάμπια πολύ πεινασμένη του Eric Carle, μόλις κυκλοφόρησε σε μορφή board book από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο.

Η μεταμόρφωση μιας μικρής πεινασμένης κάμπιας, σε μια υπέροχη, πολύχρωμη πεταλούδα!

Ένα βιβλίο για την Άνοιξη, την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

Ένα βιβλίο για μικρά παιδιά, που υμνεί την ομορφιά και τη μαγεία της Φύσης.

Ένας σπουδαίος εικονογράφος και συγγραφέας, ο Eric Carle, αφηγείται με το δικό του μοναδικό τρόπο ένα από τα μικρά καθημερινά θαύματα της Φύσης, σε ένα βιβλίο που θα το χαρούν τα πολύ μικρά παιδιά, ενώ, ταυτόχρονα, θα μαθαίνουν διασκεδάζοντας τους αριθμούς ως το δέκα, τις ημέρες της εβδομάδας και διάφορα τρόφιμα.

caterpillar_mini

50 Χρόνια Βιβλίο!

Φέτος συμπληρώνονται 51 χρόνια από την πρώτη έκδοση αυτού του βιβλίου που αγάπησαν εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο. Κάθε δευτερόλεπτο, κάθε μέρας και νύχτας, πουλιέται ένα ακόμη αντίτυπο αυτού του κλασικού πια βιβλίου που έχει μεταφραστεί σε 45 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 29 εκατομμύρια αντίτυπα. Οι Times της Νέας Υόρκης ανακήρυξαν την Κάμπια ένα από τα πιο πετυχημένα παιδικά βιβλία που εκδόθηκαν ποτέ. Η φαινομενικά απλή ιστορία της κάμπιας που μεταμορφώνεται σε πανέμορφη πεταλούδα και η οποία γοητεύει μικρούς και μεγάλους –γονείς, δασκάλους, βιβλιοθηκαρίους–  κρύβει μια ιστορία από τη φύση, ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, μία περίτεχνη σύνθεση εκρηκτικών χρωμάτων, και μια σειρά από παιχνιδιάρικες τρύπες μέσα από τις οποίες και το πιο μικρό δαχτυλάκι μπορεί να ξεκινήσει το μαγικό του ταξίδι στον κόσμο του βιβλίου.

Ένα ακόμη βιβλίο από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο, με ανθεκτικές χαρτονένιες σελίδες που θα ταξιδέψουν τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 1 έως 5. Το μυστικό των βιβλίων του Eric Carle βρίσκεται στη βαθιά του κατανόηση και στον σεβασμό που έχει για τα παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του κάποιον που μοιράζεται μαζί τους τις πιο δικές τους σκέψεις και συναισθήματα. Όλα τα βιβλία του Eric Carle κυκλοφορούν απ’ τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο.

Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο

Ομήρου 50 106 72 Αθήνα

τηλ. 210 3632788

info@kaleidoscope.gr

 www.facebook.com/kaleidoscope.gr

Leave a Reply