Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΗΣΗ: ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ

CoverPtisiNewΟ Εκδοτικός Οίκος Μέλισσα σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μας προσκαλούν στην παρουσίαση της παιδικής έκδοσης “H μεγάλη πτήση. Μια πρώτη γνωριμία με το ΚΠΙΣΝ”, σε κείμενα Βαγγέλη Ηλιόπουλου και εικονογράφηση του Stephen Livanos, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι στον Πύργο Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Συγγρού 364, 176 74 Καλλιθέα.

Με πιλότο μια πεταλούδα πετάμε σε κάθε γωνιά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ψάχνουμε τις κατάλληλες λέξεις να το περιγράψουμε. Συνταξιδιώτης μας ο αγαπημένος συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος, ο οποίος θα μας βοηθήσει με διαδραστικά παιχνίδια να εκφράσουμε τις εντυπώσεις μας. Ελάτε μαζί μας σε μια μαγική, αληθινά Μεγάλη Πτήση.

Είσοδος ελεύθερη
Ώρα προσέλευσης 11:30 πμ

H μεγάλη πτήση

Η μεγάλη πτήση αποτελεί μια πρώτη γνωριμία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με πιλότο την πιο παράξενη πεταλούδα της πόλης. Το βιβλίο μας ταξιδεύει στο νέο τοπόσημο της Αθήνας που το συνδέει με την αρχαία πόλη. Η σύνδεση αυτή είναι πάνω από την ιστορία, πάνω από την αρχιτεκτονική, και προσφέρει μια εικόνα για τον ελληνικό πολιτισμό.

Leave a Reply