Η ΛΟΥΝΑ ΚΑΙ Η ΛΗΔΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

luna_mou_aresei_polu_na_paizo_bala_coverTo Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, στις 13:00, οι εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο Παιδικός IANOS παρουσιάζουν σε μικρούς και μεγάλους το βιβλίο Μου αρέσει πολύ να παίζω μπάλα!, της νέας σειράς Λούνα των Λήδα Βαρβαρούση και Agnes Verboven.

Λούνα

Λίγα λόγια για την εκδήλωση: Η Λούνα θέλει να κάνεις νέους φίλους, εσείς θα θέλατε να τη γνωρίσετε; Αν ναι, ελάτε στο παιδικό τμήμα του του βιβλιοπωλείου IANOS και θα τη συναντήσετε… μέσα από τα μαγικά σχέδια της Λήδας. Η Λούνα θα είναι μαζί μας και θα υπογράψει τα βιβλία σας!

Είσοδος ελεύθερη

Για παιδιά από 4 ετών και άνω

IANOS

Σταδίου 24, Αθήνα

Λίγα λόγια για το βιβλίο: H βραβευμένη συγγραφέας και εικονογράφος Λήδα Βαρβαρούση παρουσιάζει μία νέα σειρά εικονογραφημένων βιβλίων των εκδόσεων Παπαδόπουλος. Αξιοποιώντας την εμπειρία της από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ζωγραφηγήσεις με τη Λήδα» που παρουσιάζει σε σχολεία και βιβλιοθήκες, εμπνεύστηκε από τη σκυλίτσα της τη Λούνα, την ηρωίδα που θα διασκεδάσει τα παιδιά και παράλληλα θα τα βοηθήσει στην ανάπτυξη και στη διαχείριση των κοινωνικών δεξιοτήτων τους. Στην πρώτη ιστορία με τίτλο «Μου αρέσει πολύ να παίζω μπάλα!», που η Βαρβαρούση συνέγραψε με τη Βελγίδα συγγραφέα και βιβλιοκριτικό Agnes Verboven, γνωρίζουμε τη Λούνα, η οποία έχει πρόσφατα μετακομίσει σε μια νέα γειτονιά. Παρόλο που της αρέσει πολύ το νέο της σπίτι, είναι λυπημένη γιατί δεν έχει κάνει ακόμα φίλους. Έτσι αποφασίζει να κάνει κάτι καθόλου σωστό…

Leave a Reply