ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους από 5 ετών σε ένα πρωτότυπο εργαστήρι μυθολογίας με αφορμή τη σειρά Μυθολογικών Παραμυθιών το Σάββατο, 14 Μαΐου 2016, στις 12:30 το μεσημέρι, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.

Ιστορίες για τέρατα και Αμαζόνες, για Σφίγγες και Μινώταυρους ζωντανεύουν μέσα από τις πιο διαφορετικές αφηγήσεις και τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια. Οι αγαπημένοι ήρωες της ελληνικής μυθολογίας μας συστήνονται ξανά μέσα από τα Μυθολογικά Παραμύθια και εμείς δεν έχουμε παρά να διασκεδάσουμε μαζί τους παίζοντας! Ελάτε να τους γνωρίσετε, να παίξετε και ποιος ξέρει…; Ίσως και να κρύβουν κάποιο μυστικό που μόνο εσείς θα ανακαλύψετε!

Το εργαστήρι εμψυχώνει η Γεωργία Σουβατζή και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στις εκδηλώσεις και στα εργαστήρια είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να δηλώσετε συμμετοχή, στείλτε μήνυμα στοpolychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης ή του εργαστηρίου και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Leave a Reply