Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΝΟ

Η καινούρια στολή του Αϊ-ΒασίληΟι εκδόσεις Καστανιώτη και ο Παιδικός IANOS παρουσιάζουν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:00 το βιβλίο Η καινούρια στολή του Αϊ-Βασίλη του Μανώλη Νικόλτσιου, σε εικονογράφηση του Απόστολου Ιωάννου. Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και άνω και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η στολή του Αϊ-Βασίλη έχει παλιώσει, είναι βρόμικη και γεμάτη τρύπες. Και σαν να μη φτάνουν αυτά του πέφτει και λίγο μικρή. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποκτήσει μια καινούρια. Μήπως είναι καιρός να τολμήσει μια αλλαγή; Ποια στολή θα διαλέξει; Και γιατί τη νύχτα των Χριστουγέννων δε συναντά κανένα παιδί να τον περιμένει με προσμονή; Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι που μας θυμίζει ότι ο πραγματικός μας εαυτός, όπως και η μαγεία των γιορτών, δεν εξαρτάται από εξωτερικά γνωρίσματα αλλά κρύβεται μέσα μας.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Ο Μανώλης Νικόλτσιος γεννήθηκε το 1990 στη Θεσσαλονίκη όπου και σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως δικηγόρος.

Leave a Reply