ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Αστρικό ΧωριόΤο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στις 12:00, οι εκδόσεις Πατάκης και το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά μάς προσκαλούν να εκδράμουμε (πετώντας) στο χριστουγεννιάτικο Αστρικό Χωριό.

Ονειρεύεστε τη θαλπωρή, τα δώρα, τα γλυκά, τα γέλια και τα χουχουλιάσματα των Χριστουγέννων αλλά είστε λίγο κρυουλιάρηδες, οι χιονάνθρωποι σάς τη σπάνε γιατί λιώνουν γρήγορα και βαριέστε να ξεστολίζετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Ε, λοιπόν, η συγγραφέας και εικονογράφος του Αστρικού Χωριού Κατερίνα Κρις μαζί με τον παιδαγωγό Δικαίο Χατζηπλή θα σας αποδείξουν πως Το Αστρικό Χωριό είναι το τέλειο μέρος για να κάνετε τα πιο φανταστικά -και χωρίς- έξοδα Χριστούγεννα! 

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Κατερίνας, φάτε κάτι ελαφρύ για να μην ανακατευτείτε κατά τη διάρκεια της πτήσης και παρακαλείσθε να είστε στην ώρα σας ακριβώς. Στις 12 το μεσημέρι δηλαδή. Ντιπάρτιουρ στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, στην Κηφισιά.

fwto_katerina_kris

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Στην αρχή ήταν η φαντασία. Και μέσα σ’ αυτή, το Σύμπαν. Και μέσα σ’ αυτό, η Γη και η Σελήνη κι όλα τα γνωστά αυτού του κόσμου. Αυτά όμως είπαμε, είναι γνωστά. Αυτά που δεν ξέρει κανείς είναι ότι κάπου εκεί, μέσα στο πολύχρωμο Σύμπαν, λάμπει σαν γέλιο το πιο όμορφο χωριό. Το Αστρικό Χωριό. Είναι τόσο όμορφο που κάνει το Σύμπαν μας το πιο όμορφο Σύμπαν σ’ ολόκληρη τη πλάση. Κι όσοι μάθουν γι’ αυτό νιώθουν καλά. Ήδη φαντάζομαι ότι εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές νιώθετε κάπως καλύτερα, έτσι δεν είναι; Πού να σας αποκαλύψω κιόλας ότι κοτζάμ Αστρικό Χωριό καταφέραμε να το χωρέσουμε μέσα σε ένα κανονικό βιβλίο! Κι αυτό το κάναμε μόνο και μόνο για να μπορείτε να χαίρεστε ΚΑΘΕ φορά που το ξεφυλλίζετε!

Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, Λ. Κηφισίας 310, Κηφισιά | Τ. 210 80 75 792

Leave a Reply